Ideális gyerekeknek, a vízzel való ismerkedéshez.

Úszómellény, GIGI, rózsaszínű

Gyerekeknek, akik már nem félnek a vízben: az úszás alapjainak elsajátításához, felnőtt folyamatos felügyelete mellett. Neoprénnel bevont habszivacs úszómellény, mely nagy mozgásszabadságot biztosít. A cipzárt fedő hajtóka miatt a gyermek egyedül nem tudja lehúzni.

 

Ref. : 8356499
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Nabaiji által nyújtott három féle vízi élmény A Nabaiji 3 vízi élményt biztosít: "A víz felfedezése", "Az úszás megtanulása" és "A víz alatti mozgás fejlesztése".
Az úszómellény "Az úszás megtanulása" témakörbe tartozik. Ideális, ha a gyerek már otthonosan mozog a vízben, tudja használni a karját és a lábát és nagy mozgásszabadságra van szüksége az élmény teljes élvezetéhez. Nem tud még úszni, de hamarosan elkezdi az úszómozdulatok tanulását, és fokozatosan halad a függőleges helyzetből a vízszintes (úszó) helyzet felé.
Javasolt használat Ajánlatos felsőtestet fedő ruhadarabot viselni a mellény alatt, hogy ne dörzsölje ki a bőrt a karok alatt. NEM MENTŐMELLÉNY! ÚSZÁSOKTATÁSHOZ HASZNÁLHATÓ MELLÉNY. Nagyon fontos, hogy a mellény megfelelően illeszkedjen a gyerek testéhez, így nem emelkedik túlságosan fel. Tartsa be a mellény belső részén feltüntetett utasításokat! Felnőtt felügyelete mellett használható!Két méretben kapható: 15-18 kg és 18-30 kg.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
független laboratóriumok.
Szakértőnk ajánlása A Nabaiji úszómellények megfelelnek az EN 13138-1 európai szabványnak (Felszínen tartó segédeszközök úszásoktatáshoz).
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE