Nedvesen is véd az UV-sugárzástól!

Tutti UV-szűrős baba felső

Gyerekeknek vízpartra, a vízzel ismerkedéshez, nedvesen is véd a káros UV-sugaraktól. 12 hónapos-3 éves. Testhez álló felső, védi gyermekét a napsugárzástól és a káros UV-sugaraktól, még a vízben is, ott ahol a fény visszaverődése a legerősebb. Újrahasznosított összetevő

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8330790
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
PROFILTER UV-szűrő védelem A TRIBORD UV-szűrő szövete az UVB-sugarak min. 98%-át, az UVA-sugarak 95%-át kiszűri (UPF 50 +). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.

A termék szálaiba közvetlenül integrált kerámiarészecskék tartós védelmet nyújtanak mosás után is.
Napsütés elleni védelem Bár ez a póló véd a naptól, figyelembe kell venni az egyéb hatásokat is, úgymint a visszatükröződést (a vízen vagy a homokon...) a meleget, a napszakot stb.
A póló viselése nem helyettesíti a megfelelő védekezést: napszemüveg, sapka vagy kalap viselése, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, rendszeres folyadékpótlás, stb.
Védje a gyerekeket! Mivel a gyerekek védekező rendszere csak 3 éves kor után alakul ki, a babaák bőre nagyon érzékeny a napsütésre. A gyerekekre ugyanaz a napsugárzás kétszer, vagy háromszor károsabb, mint a felnőttekre. Ezért fontos a hatékony védelmük.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházat UV-szűrő fokát jelzi, pontosabban azt, hogy az UV-sugarak hány százalékát engedi át.

A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. Az F50 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVB-sugarak min. 95%-át, az UVA min. 98%-át kiszűri.
Homoktaszító anyag A szövés szerkezete miatt nem ül meg a szálak között a homok.
Nyak kialakítása A kisgyerekek feje arányaiban nagyobb, mint a felnőtteké.
Annak érdekében, hogy könnyű legyen belebújni, a az UV-szűrő felsőn hátul patentok találhatók.
Gyorsan szárad A poliészter szövet vízbe merítés után gyorsan szárad.
Ugyanakkor ha fúj a szél ajánlott a babát és a pólót is törülközővel áttörölni, a szél hűtő hatásának csökkentése érdekében.
Útmutató a nap eleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758. A gyártás megkezdése előtt minden anyagot tesztelünk. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során történő kinyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A Tribord nemzetközi központja Handaye-ban, a Bidassoa mentén található. Így termékeinket tengerparton, felhasználói visszajelzések segítségével fejleszthetjük.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE