Fluid ellenállás közvetlen erőátadással.

Kerékpár - BTWIN Kerékpározás - TURBO ROTEO SMART B+  ELITE - Kerékpár kiegészítők
Kerékpár - BTWIN

TURBO ROTEO SMART B+ home trainer ELITE

ELITE
Beltéri kerékpározáshoz. Home trainer fluid ellenállással. A kerékpár láncához közvetlenül csatlakoztatott közvetlen erőátadás. A termékbe integrált Misuro B+ érzékelő (Bluetooth Smart és ANT+).

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 149 990Ft %

Minimum 149 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás:
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8369374
TERMÉKELŐNYÖK
Teljesítmény 1300 Watt (60 km/h esetén)
Fékhatás Fluidfékes, az ellenállás automatikusan nő a sebességgel.
Összekapcsolhatóság Táblagéphez vagy okostelefonhoz csatlakoztatható Misuro B+ érzékelővel.
Könnyed pedálozás Közvetlen erőátadás fluid ellenállással: a kültéri pedálozással azonos hatás.
Könnyű összeszerelés / lebontás Vegye le a hátsó kereket és helyezze a vázat közvetlenül a home trainerre!
Kis csomagméret Kompakt design
Hangerő-beállítás Rendkívül halk: csak a kerékpár hangja hallható.
Kompatibilitás Kompatibilis 9/10/11 sebességes, szabványos Shimano-Sram kazettákkal.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Közvetlen erőátadás A Turbo Roteo Smart B+ hengert közvetlenül hajtja meg a sportoló által keltett erő, mivel közvetlenül a kerékpár láncához van csatlakoztatva. Az Elite által kifejlesztett, utolsó generációs ékszíjjal rendelkező tárcsarendszernek köszönhetően a pedálokra kifejtett erő mindig homogén módon továbbítódik az ellenállási egységhez, így optimális beltéri edzést biztosít.
Fluid ellenállás A pedál ellenállást egy fluid technológiás integrált fékegység kelti, ezért maximálisan csökkenthető a zaj az edzés közben. A fluid ellenállás, amely hasonló a kerékpár országúti haladása által keltett légellenálláshoz, de annak felerősített változata, automatikusan nő a sebességgel együtt, így hosszú sebességarányok használhatók erőedzésekhez és a rövid arányok használhatók a hajjlékonyság-fejlesztő edzésekhez.
Integrált Misuro B+ érzékelő A csomag részét képező és az edzőgépre már felszerelt vezeték nélküli Elite Misuro B+ érzékelővel a rendszer továbbítja a sebességre, az ütemre és a teljesítményre vonatkozó adatokat a vezeték nélküli ANT+ és Bluetooth Smart dupla kommunikációs protokoll segítségével. A dupla protokollnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a Turbo Roteo Smart B+ egy kompatibilis számítógéphez, okostelefonhoz, táblagéphez vagy kerékpáros számítógéphez.
Alkalmazások Az edzések a My E-Training alkalmazással követhetők okostelefonon vagy táblagépen (iOS és Android alatt). Az ANT+ Teljesítmény (logó) és az ANT+ Sebesség&ütem (logó) kommunikációs rendszernek köszönhetően a Turbo Roteo Smart B+ segítségével egyszerűen használhatók harmadik felek platformjai, mint például a Zwift, Kinomap, TrainerRoad stb., így maximális interaktivitás hozható létre beltéren.
A My E-Training alkalmazás A My E-Training alkalmazás lehetővé tesziösztönző, interaktív beltéri edzések végzését okostelefonon, táblagépen, iOS-en és Androidon; az erőre, az ütemre, a sebességre, az időre és a távolságra vonatkozó adatok megtekintését; az Elite Realvideo (valódi videó) programjával folytatott edzéseket és több száz, a felhasználók által létrehozott My Realvideo (saját valódi videóm) ingyenes letöltését.
Kompatibilitás Megfelel országúti, MTB és városi (akár karbonszálas) kerékpárokhoz, amelyek kerékagy mérete 130-135x5 mm, továbbá gyorsblokkolóval és 142x12 keréktengely mérettel rendelkeznek.
Kompatibilis , 9/10/11 sebességes, szabványos Shimano-Sram kazettákkal. **
ALKATRÉSZEK:
** A rendelkezésre álló kazetta test kompatibilis a 9/10/11 sebességes Campagnolo kazettákkal.
Szállítás A vázba integrált ergonomikus markolatnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan szállítható.
Stabilitásra vonatkozó tanácsok Jó tudni, hogy amikor szobakerékpárt használ, a hátsó kerék rögzített és kissé meg van emelve.
Így tehát javasolt egy elsőkerék támaszt használni.
Ennek előnye, hogy:

1. stabilizálja az első kereket,
megemeli a kerékpár elejét, amiből adódóan tökéletesen vízszintes helyzetben kerékpározhat.
Védelemre vonatkozó tanácsok Óvintézkedések: Ne feledje, hogy amikor szobakerékpárt használ, ez gyakran izzadással jár, az izzadságcseppek pedig a kerékpárra vagy a talajra hullanak.
Épp ezért a következő felszereléseket ajánljuk:
Izzadás elleni háló, mely segít megelőzni, hogy a savas izzadságcseppek a kerékpárra hulljanak, és így károsítsák azt. (ref. 8056757)

2. Home trainer szőnyeg, ami védi a padlót az izzadságcseppektől, növeli a kerékpár stabilitását és csökkenti a zajt. (ref. 8369937)
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!