Visible - Triban AH2019

Láthatóság

Legyél látható a Triban Breizh tour-on
és mindenhol máshol.

Decathlon - Triban
 • Plus

  Nappali és éjszakai

  Egy neonsárga kabát fényvisszaverő csíkokkal jól láthatóvá tesz nappal, amikor az aljnövényzetben tekersz például és éjszaka, mert visszaveri az autók lámpájának fényét és az utcai fényeket.

  Megnézem a terméket Fermer
 • Plus

  Inkább legyen több, mint kevesebb

  A kis fényvisszaverő részek nagyobb láthatóságot biztosítanak és ezek megtalálhatóak a kerékpáros táskán, a sisakon, magán a kerékpáron...

  Megnézem a terméket Fermer
 • Plus

  Világíts

  Annak érdekében, hogy jól látható legyél a sötétben és a félhomályban, gondoskodj a világításról!Egy jó lámpa elöl, egy hátul és indulhatsz.Sosem lehet tudni, meddig tart egy kerékpározás!

  Megnézem a terméket Fermer

A láthatósági ruházat választék egy nagyon erős ambíción alapul: látható legyél az úton 360°-ban, bármilyen napszakban, bármilyen időjárási körülmények között. Hogy többé ne kelljen aggódnod amiatt, hogy nem érsz haza sötétedés előtt.Hogy még akkor is látható legyél, amikor az aljnövényzetben kerékpározol.A biztonságos kerékpározás érdekében.

A szezon innovációja:láthatósági kabát

Triban AH 2019 - Visible - Veste Homme RC520 EN1150 - 1

Legyél látható nappal

A láthatósági kabátunk kétszer nagyobb felületen neonsárga, mint amit az EN1150-es európai szabvány megkövetel : a cél, hogy jól látható legyél, kerül amibe kerül.

Triban AH 2019 - Visible - Veste Homme RC520 EN1150 - 2

Legyél látható éjszaka

Háromszor nagyobb felületen helyeztünk el fényvisszaverő zónákat, mint amit az EN1150-es európai szabvány megkövetel, és figyelembe vettük a kerékpáros üléspozícióját a kerékpáron, hogy a lehető legjobban látható részeken legyenek ezek a fényvisszaverő zónák.

Triban AH 2019 - Visible - Veste Homme RC520 EN1150 - 3

Hőtartás

A láthatósági kabátunk softshell anyagból készült: szélálló és vízlepergető.Belső polár bélése erősíti a hőtartást.

A kabát megfelel az EN1150-es európai szabványnak.

A láthatóságod - és a biztonságod - a legfontosabb számunkra : mindezt a legszigorúbb normával akartuk biztosítani: az EN1150-es szabvánnyal. Ez az európai szabvány biztosítja a nem professzionális ruházat 360°-ban való nappali láthatóságát - bármilyen lehetséges fénykörülmények között - és az éjszakait - az autók lámpájának fényében és az utcai világításban.A tanúsítvány megszerzéséhez pontos feltételeknek kellett megfelelni, kihangsúlyozva a használni kívánt neonsárga szín típusát, az elavulás előtti és utáni visszaverődés minimumát, minden anyag minimum vastagságát és felületét...mindezt egy független finn laboratórium tesztelte és tanúsította.Bár kötelező érvényű, mi mégis túl akartuk szárnyalni a normát : a fényvisszaverő zónák elhelyezésénél figyelembe vettük a kerékpáros pozícióját, így a lehető legjobban láthatóak tekerés közben.

Triban AH 2019 - Temps Pluvieux - Témoignage

Louise tanácsa

Az első forgatási napon Bretagne-ban egy kicsit többet akartunk tekerni a kollégákkal. Meglepődtünk, amikor besötétedett közben, és én jól láttam a különbséget a láthatósági, és a sima felszerelés között.Ha sötétben kerékpározunk, különösen télen, javaslom, hogy a lehető legtöbb fényvisszaverő elemet használjuk: láthatósági kabát, lámpák (különösen hátul legyen nagy fényerősségű lámpa, fényvisszaverő zónák a kerékpáron vagy a cipőn...). Ezen a napon tudatosult bennem, mennyire fontos a kerékpáros láthatósága az utakon.

BREIZH TOUR sorozat

A Far Far West, vagy a Kouign Amann álma. A vágy, hogy mitikus,legendákkal teli terepeken tekerhessünk

Különböző történeteket keresni, megírni a saját történetünket. A szükség, hogy teszteljük és fényképezzük az új őszi-téli kollekciónkat valós körülmények között.

A TRIBAN BREIZH TOUR-on volt egy kis eső, szél, hűvös, hideg idő.

A TRIBAN csapat 5 kerékpárosa, 1 jó zenelista kelta zenével, egy kisteherautó és rengeteg mesélnivaló történet.

Harmadik rész
Tekerj a pillangókkal

Első rész
Föld és esőcseppek között

Első rész
Föld és esőcseppek között

Második rész
A hegyektől a tengerig

Második rész
A hegyektől a tengerig

Negyedik rész
Nyugati fény

Negyedik rész
Nyugati fény

Ötödik rész
Északról délre

Ötödik rész
Északról délre