100 liter. Nagy nyílás, hevederek.

Túrázás - Quechua - TREKKING túrahátizsák, 100 l QUECHUA
/common/3Dpictures/a/a4efeb630e374634b9a64822949356cb.zip/index.html
Túrázás - Quechua

Trekking túrahátizsák, 100 l, fekete QUECHUA

QUECHUA
Ha a túrázó a túra során el akarja szállíttatni a csomagjának egy részét. Praktikus a csomag szállítására kiránduláskor. Nagy űrtartalom (100 liter), tartós, nagy nyílással és tartóhevederekkel (túrázáshoz, vonat-, és repülőúthoz).
Decathlon
ig 14 990Ft 20%

Minimum

11 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2017/01/06 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2017/01/06 Érvényes a készlet erejéig.
14 990Ft %
14 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8128950
TERMÉKELŐNYÖK
Űrtartalom Űrtartalom: 100 liter / súly: 1,7 kg / teli táska méretei:
Egyszerű használat Zsebek: 1 belső, 1 külső. Kompressziók. Címketartó.
Könnyű szállítás Levehető hevederek. Vállpánt. Fogantyú:
Tartós használat 5 év jótállás
Környezettudatos tervezés Nem tartalmaz PVC-t.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A hátizsák tesztelése.
A hátizsák összetevőit laboratóriumi tesztekkel vizsgáljuk: az anyagot, a csatokat, pántokat, cipzárakat. Egy anyag esetében pl.: az anyag kopásállóságát, szakadásállóságát, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát. Ezután teszteljük, hogy a termék mennyire strapabíró: felgyorsítva előidézünk olyan hatásokat, amelyek több év használat alatt érik. végül súllyal megtöltve bábura adjuk, amely több ezer lépést tesz meg gyors tempójú gyaloglással.
Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát?
Minden hátizsák kapacitását egy standard módszerrel vizsgáljuk: a főrekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele. Majd a labdákat egy beosztásokkal ellátott tartóba töltjük, melyről leolvasható az űrtartalom, azaz, hogy hány literes a hátizsák.
Környezetvédelmi intézkedések
A Decathlon fontosnak tartja, hogy tájékoztasson a hátizsákok környezetre gyakorolt hatásáról. A francia Környezetvédelmi Minisztérium által 2011 júliusától végzett kísérlet része. Az ABCDE betűk kizárólag a QUECHUA hátizsákok egymás közötti megkülönböztetésre szolgálnak. Bővebb információk: http://developpement-durable.decathlon.com/domaines-dactions/produits-services/consommation-responsable/
Hogyan állítsd be a hátizsák méreteit?

ELŐSZÖR ENGEDD KI a pántokat, hevedereket (vállpántok, öv, teheremelő hevederek)! VEDD FEL A HÁTIZSÁKOT! Az 50 literes vagy nagyobb zsákokon található ÖVET CSATOLD ÖSSZE A CSÍPŐDÖN, és HÚZD MEG (az övnek fednie kell a csípőcsontokat)! A kisebb méretű zsákok öve a derékon helyezkedik el. MAJD MEG KELL HÚZNI A VÁLLPÁNTOKAT! Végül ÁLLÍTSD BE A TEHEREMELŐ HEVEDEREKET is úgy, hogy kényelmes legyen!
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: A szövet vízhatlanságának megőrzése érdekében nem ajánlott a táskát mosógépben mosni, szárítógépben szárítani, vegytisztítani vagy fehérítővel tisztítani. Nem vasalható! Langyos szappanos vízzel, kefével tisztítandó! Néhány év használat után vízlepergető spray-vel visszanyerhető az anyag vízhatlansága.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz helyen tárolandó!
Korlátozott felhasználás: Nem vízhatlan, esőben gondoskodni kell a holmi védelméről!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Hátizsákjainkat rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE