4G Action Phone Crosscall: vízálló és strapabíró

Trekker M1 okostelefon

A legmodernebb okostelefon a szabadtéri sportok szerelmeseinek. Élje át teljes mértékben szenvedélyét! Vízhatlan és strapabíró okostelefon rendkívül hosszú üzemidővel. Elegáns és letisztult, megerősített szerkezet a legújabb technológiákkal ötvözve.
Decathlon
ig 129 990Ft %

Minimum

129 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
129 990Ft %
129 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8373759
TERMÉKELŐNYÖK
Véd az ütődésektől Gorilla GlassTM megerősített kijelző
Tartós használat Ütésálló
Vízállóság Teljes vízhatlanság vízbe merüléskor - IP67 szabvány
Felfekvés - 20 óra kommunikáció esetén
- 13 nap készenlétben
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízálló és strapabíró Elegáns megjelenése ellenére a TREKKER-M1-nek nem árt a szennyeződés. IP67 szabványú víz- és porálló szerkezet, 1 m mélyre merülve akár 30 percig vízhatlan marad.
Wet Touch A megerősített üvegből készült qHD 4,5’’ Gorilla GlassTM III kijelző kényelmes használatot és megbízható láthatóságot biztosít, ugyanakkor nem növeli meg a telefon méretét: tökéletes kialakítás. A Wet Touch funkciónak köszönhetően nedves ujjakkal is kezelheti.
Üzemidő A TREKKER-M1 3000 mAh-ás akkumulátorral működik, üzemideje 20 óra kommunikáció esetén, és 13 nap készenlétben, akár intenzív GPS-használattal egyidejűleg.
Fénykép / Videó A TREKKER-M1 fényképezőgépének minősége nem marad el a készülék megjelenése mögött: SAMSUNG 13 MP-es első, és 5 MP-es hátsó kameráival Full HD minőségben készíthet videófelvételeket, hogy élethűen örökíthesse meg mindazt, ami Ön körül történik.
Dupla SIM kártya Munkahelyi vagy személyes okostelefon? Miért kellene választani? Két SIM kártyás kialakításának köszönhetően két telefonvonalat használhat egyszerre, ami optimálisabb lefedettséget eredményez. Szolgáltatófüggetlen, így bel- és külföldi SIM kártyákkal is használható.
4G sebesség A 4G hálózatnak köszönhetően a TREKKER-M1 okostelefonnal folyamatosan online lehet. Szeretne valamit megosztani? Azonnal elküldheti és megoszthatja tartalmait!
Lollipop A TREKKER-M1 operációs rendszere is magas minőségű. A legmodernebb Android 5.1.1 Lollipop optimális, akadálymentes használatot tesz lehetővé.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE