A személyes holmik egy kéznyújtásnyira.

TRAINING MESH mellény, szürke

Lovagláshoz meleg időben. A személyes holmik és térkép egy kéznyújtásnyira. A mellénynek köszönhetően minden holmiját magával viheti a lovaglás során akkor is, ha pólót visel.

 

Ref. : 8354587
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Zsebek Számos zseb az összes holmi szállítására nyári lovaglás során. 2 első magas zseb, nem biztosított. 2 első alacsony zseb, cipzárral biztosítva (hagyományos okostelefon méretű). 2 cipzárral biztosított hátsó zseb. A magas zsebbe belehelyezhető egy maximum 1 literes vizestasak. A cső a jobb vállnál halad. A szívóka jobb oldalon található egy kis résben. Térképtartó zseb jobb oldalon.
Víztasakkal együtt használható A mellény nem tartalmaz víztasakot. A víztasak külön megvásárolható a Quechua túrázás részlegen 1 literes kiszerelésben. A mellényt 1 literes FORCLAZ víztasakkal teszteltük.
Ha azonban nincs szüksége vízpótlásra lovaglás közben, a mellény hagyományos módon is viselhető víztasak nélkül.
Hátsó zseb: a víztasak elhelyezése Nyissa ki a mellény hátoldalán található cipzárt: helyezze a víztasakot a háti részen található zsebbe. Ha 1 literes Quechua víztasakot használ, hagyja a narancssárga kemény műanyag részt a zseb felső részén. Távolítsa el a kék végződést a csőről (a végződés ivásra szolgál). Vezesse át a csövet a zseb jobb felső részén az erre a célra szolgáló átvezető nyíláson. A cső áthalad a vállon az átvezető nyíláson keresztül és a jobb váll elülső részénél jelenik meg újra. Helyezze vissza a végződést!
A cső elhelyezése Amikor nem iszik, behelyezheti a csövet a mellény jobb alsó részén található nyílásba.
Láthatósági zóna Jelölések elöl és fényvisszaverő háti rész.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE