Díszvarrással díszített, alátétes Tinckle kötőfék

TINCKLE kötőfék, barna

A ló kikötéséhez vagy száron történő vezetéséhez. Díszvarrással díszített, alátétes kötőfék a Tinckle kollekcióból. A fej formáját követő tarkószíjnak és a puha bőr alátétnek köszönhetően nagyon kényelmes.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8312323
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használati javaslat: Ha a lónak szokása, hogy erősen húzza magát kikötött állapotban, ajánljuk a pánikkarabiner használatát a ló gyors kiszabadításához.
2-es méret: C póni (130-140 cm), D póni és kisméretű ló (140-160 cm).
3-es méret: normál méretű ló (160-170 cm) és nagy méretű ló (170-180 cm).
Miért szükséges a bőr szerszámok karbantartása? A bőr megfelelő tisztítása elengedhetetlen a ló kényelméért és a lovas biztonsága érdekében. A megfelelően ápolt nyereg és kantár hosszú időn át használható, jó munkakörülményeket biztosít. Könnyebb a rendszeres bőrápolás: az időjárási körülményektől és a használat rendszerességétől függően: naponta, hetente, havonta.
Bőrápolási tanácsok: Glicerines szappannal minden nap tisztítsa, de havonta egy teljes körű karbantartás javasolt:
1. LÉPÉS: tisztítsa meg a bőrt a szivaccsal és a glicerines szappanal. Hagyja megszáradni.
2. LÉPÉS: Rongy segítségével vigyen fel olajat a bőrre, az alsó részekre is. Várjon, amíg beszívódik. Puha bőr ápolására nem ajánlott.
3. LÉPÉS: bármely típusú bőrhöz:Rongy segítségével vigye fel a zsírt, várjon, amíg beszívódik, fényesítse a bőrt, hogy csillogóvá váljon.
Karbantartási tanácsok az első használat előtt: Olajozza meg az új bőrt. Tisztítsa rendszeresen glicerines szappannal! Zsírozza be alaposan a bőr rugalmasságának és tartósságának megőrzéséhez.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE