3 sebesség, 1 másodperc a nyitás, alumínium váz.

Kerékpár - BTWIN Kerékpározás - TILT 720 Limited kerékpár  B'TWIN - Kerékpár
Kerékpár - BTWIN

TILT 720 Limited összecsukható kerékpár B'TWIN

B'TWIN
Mindennapi városi kerékpározáshoz. 1 másodperc alatt kinyitható és összecsukható a pop-up rendszernek köszönhetően. Könnyen szállítható: a "zárva gurul" rendszernek köszönhetően úgy gurul, mint egy bőrönd.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 164 990Ft %

Minimum 164 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 02/06/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8366184
TERMÉKELŐNYÖK
Kis csomagméret Csukva: H: 80 cm, M: 66 cm, Sz: 47 cm. Nyitva: H:150 cm, M:111 cm, Sz:59 cm.
Könnyű szállítás Összecsukva a kerékpár úgy gurítható, mint egy kerekes bőrönd. Súly: 13,75 kg.
Egyszerű használat 1 másodperc alatt kinyitható és összecsukható. Megbízható váltás szíjjal.
élettartam-garancia B’TWIN élettartam-jótállás: váz, kormányszár, kormány, merev villa.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz 6061 alumínium és szabadalmaztatott "Pop-Up" rendszer. A kerékpárt könnyedén össze- vagy kihajthatja a nyereg alatti kar segítségével, és a keze sem koszolódik össze. A "Pop-Up" rendszernek köszönhetően pillanatok alatt összecsukható. Élettartam-jótállás a vázra!
Villa Nagyon könnyű 6061 alumínium villa.
Váltó Tisztább váltás szíjjal, 3 sebességes SRAM I-Motion 3 hátsó agyváltó markolatváltóval. Egy pedálfordulattal megtehető méterek száma: 308-545 cm. Sokoldalú és könnyű I Motion 3 agyváltó. A kerékagy 2-es és 3-as sebességben gyenge, kattogó hangot adhat ki. Ez a kattogás teljesen elfogadható. 170 mm-es alumínium hajtókar védődugóval.
Fékek V-fék, alumínium fékkarok, acél féktest. A fékek függőleges helyzete még helytakarékosabbá teszi a kerékpárt, miután összecsukta. A könnyű fékezés érdekében a fékkarokat a markolathoz nagyon közel helyeztük el.
Kormányszár/kormány/kormánycsapágy Az alumínium hajlított kormányszár lehetővé teszi a megfelelő testhelyzet kialakítását. Alumínium kormány biztonságos rögzítéssel. Használat előtt ellenőrizze a kormány rögzítését! B'TWIN élettartam-jótállás a kormányra. Félintegrált tömített kormánycspágy.
Nyereg/Nyeregcső Az Easyclamp rögzítőbilinccsel könnyen beállítható a nyereg magassága. A Tilt alumínium nyeregcsőn lévő szerkezet irányítja a vázat a kihajtásakor. Az elöl található rovátkák viszonyítási pontot jelentenek, hogy pillanatok alatt beállíthassa a nyerget. A nyereg jól kézbe fogható, így könnyen irányíthatja vele az összecsukott kerékpárt. Az oldalsó megerősítések védik a kopástól, ha falhoz támasztja. A lyukacsos textilborítás jó fogást biztosít.
Kerekek. 20”-as szimpla falú, fekete anodizált alumínium felnik.
Gumiköpeny B'TWIN 20x1,95 SKINWALL külső gumik fényvisszaverő csíkkal. Nedves úton is tökéletes tapadást biztosító széles külső gumi, kiváló teljesítményt és biztonságot garantál. A SKINWALL technológia lehetővé teszi kevesebb anyag felhasználását az oldalsó rész kialakításánál, így könnyebb és jobban gurul. A fényvisszaverő csíkok kiváló láthatóságot biztosítanak éjszaka. Ajánlott nyomás a gumiban: 3,5 bar.
Pedál Behajtható Suntour pedálok. 2 mozdulattal behajtható.
Kiegészítők/felszerelés Sárvédővel. Light-In: a lopás megakadályozása végett a "Light-In" lámpa a vázba épített, csavaros rögzítésű. LED (10 lux). Üzeimdő: 13 h. 3 db R03 (AAA) elem. Az Easyclamp rögzítőbilincsre csavarozott hátsó lámpa. LED. Üzeimdő: 35 h. 2 db CR2032 elem. Külön megvásárolható:kitámasztó, védőhuzat és csomagtartó.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Váz
100.00% Alumínium 6061
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE