ARTENGO
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő TR960 PRECISION PRO ARTENGO - Tenisz felszerelés
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő TR960 PRECISION PRO ARTENGO - Tenisz felszerelés
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő TR960 PRECISION PRO ARTENGO - Tenisz felszerelés
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő TR960 PRECISION PRO ARTENGO - Tenisz felszerelés
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő TR960 PRECISION PRO ARTENGO - Tenisz felszerelés
Ref. : 8605917
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK

Felnőtt teniszütő TR960 PRECISION PRO, 18x20, fehér, piros, húrozás nélkül ARTENGO

ARTENGO
felhasználói értékelés
Méret értékelés
Még nincs értékelés ehhez a mérethez
Decathlon
Teniszrajongó tervezőink haladó szintű teniszező nők és férfiak számra fejlesztették ki ezt a jól irányítható és pontos ütőt. A TR960 Precision Pro az a teniszütő, amely kiváló labdakontrollt és nagymértékű stabilitást biztosít az ütéseknél. Húrképlet: 18x20. Húr nélkül kapható.

Termékelőnyök

Pontosság A 630 cm²-es kis méretű húrfelület, a 18x20-as húrképlet és a keretprofil révén.
Stabilitás 280-as inerciaértéke garantálja a kiváló stabilitást az ütéseknél.

Műszaki információ

Súly (húrozás nélkül)

305 gramm

Súly: A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

Egyensúly (húrozás nélkül)

31,5 cm

Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb ez az érték (fejnehéz), annál erősebb és stabilabb az ütő az ütéseknél, de kevésbé irányítható. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

Ütőfelület

630 cm²

Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

RA

62 Ra

Ra : Az ütő merevségét jelöli, vagyis milyen mértékben deformálódik az ütés pillanatában. Minél merevebb az ütő (vagyis minél magasabb az Ra érték), annál kevésbé deformálódik az ütéseknél. Az ütés során minimális az energiaveszteség, a húrok által a labdába továbbítja. Így általánosan elmondhatjuk, minél merevebb egy ütő, annál erőteljesebb.

Inercia (húrozás nélkül)

SW = 280

Inercia (Swingweight angolul) : Mindenekelőtt az ütő kezelhetőségét jellemzi, valamint a képességét az energiatovábbításra a labdába (erő). Minél magasabb az ütő inerciaértéke, annál erősebb, de kevésbé kezelhető. Minél alacsonyabb az inerciaérték, az ütő annál egyszerűbben irányítható, de nem olyan erőteljes. Ez nagyrészt az ütő súlyának, egyensúlyának és hosszának az eredménye.

Húrképlet

18 x 20

Húrképlet: a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrral rendelkezik az ütő, annál "zártabb", minél kevesebbel rendelkezik, annál "nyitottabb". Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

Hossz

68,5 cm

Hossz: Az ütő hossza a markolat aljától az ütőkeret tetejéig cm-ben mérve. Minél hosszabb az ütő, annál erőteljesebbnek érződik, de kevésbé irányítható. Viszont, minél rövidebb, annál egyszerűbb kezelni, de kevésbé érezzük erőteljesnek.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Keret
55% Karbonszál (CF), 45% Epoxi
Markolat
30% Poliuretán, 70% Acél
Markolat
100% Poliuretán
Húrvezető
100% Poliamid 11 (PA11)
Húr
100% Polietilén-tereftalát (PET)
Nyélzáró kupak
100% Poliamid 11 (PA11)
Tárolás Óvd az ütőt a nagy hőingadozástól!

Információ/koncepció/technológia

Szakértőnk ajánlása Ütőinket laboratóriumban és terepen is teszteljük.
Mérnökeink, technikai partnereink és leszerződött sportegyesületeink több száz órán át tesztelték az ütőt.
Steve DARCIS (2017.05.22-i ATP egyéni ranglista 38. helyezett), Oliver MARACH (a 2018.11.1-i ATP páros versenyszámának győztese), Nicolas ESCUDE (egykori ATP világranglista 17. helyezett), az Artengo minden technikai partnere, valamint számos magas szintű versenyző.

Vélemények

Munkatársaink véleménye