HEAD
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő Graphene360+ Radical HEAD - Tenisz felszerelés
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő Graphene360+ Radical HEAD - Tenisz felszerelés
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő Graphene360+ Radical HEAD - Tenisz felszerelés
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő Graphene360+ Radical HEAD - Tenisz felszerelés
  • FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK Tenisz - Teniszütő Graphene360+ Radical HEAD - Tenisz felszerelés
Ref. : 8653107
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FELNŐTT HALADÓ ÜTŐK

Felnőtt teniszütő Graphene 360+ Radical MP HEAD

HEAD
felhasználói értékelés
Méret értékelés
Még nincs értékelés ehhez a mérethez
Decathlon
Haladó szintű női és férfi teniszezők számára tervezett pontos ütő. Az új HEAD Graphene 360+ Radical MP az új Graphene 360+ technológiával készült és nagyon jó kompromisszum pontosság és erő között.

Termékelőnyök

Pontosság A 632 cm²-es húrfelület nagyon jó labdakontrollt garantál.
Stabilitás A Graphene 360+ technológia jobb stabilitást tesz lehetővé.
Teljesítmény 16x19 húrképlete és magas inerciaértéke jó teljesítményt garantál.

Műszaki információ

Súly (húrozás nélkül)

300 gramm

Súly: A súlyt grammban mérik. Az egyensúlyhoz és a hosszúsághoz hasonlóan a súly is befolyásolja az ütő tehetetlenségét (inerciáját), ezért annak irányítását, stabilitását és képességét, hogy energiát továbbítson a labdába (erő). Minél nehezebb az ütő, annál inkább képes az energiatovábbításra, de annál kevésbé valószínű, hogy jól irányítható. Minél könnyebb, annál egyszerűbben irányítható, de kevesebb energiát ad át a labdának.

Egyensúly (húrozás nélkül)

32 cm

Egyensúly: Ez az ütő egyensúlyi pontja, amelyet cm-ben mérünk az ütő markolatának talpától. Minél nagyobb ez az érték (fejnehéz), annál erősebb és stabilabb az ütő az ütéseknél, de kevésbé irányítható. Ezzel ellentétben, minél kisebb az érték (nyélnehéz), annál kezelhetőbb, de kevésbé erőteljes és stabil az ütés pillanatában.

Ütőfelület

630 cm2

Húrfelület mérete: Ez az ütőfelület mérete cm²-ben megadva. Befolyással bír az ütő toleranciájára és erejére. Minél nagyobb az ütőfelület, annál erősebb és toleránsabb az ütő, de kevésbé érezhető a labda irányíthatósága. Ezzel ellentétben minél kisebb az ütőfelület, annál jobban érezhető az irányítás, de az ütő nem lesz olyan erőteljes és toleráns.

RA

65 Ra

Ra : Az ütő merevségét jelöli, vagyis milyen mértékben deformálódik az ütés pillanatában. Minél merevebb az ütő (vagyis minél magasabb az Ra érték), annál kevésbé deformálódik az ütéseknél. Az ütés során minimális az energiaveszteség, a húrok által a labdába továbbítja. Így általánosan elmondhatjuk, minél merevebb egy ütő, annál erőteljesebb.

Inercia (húrozás nélkül)

SW = 295

Inercia (Swingweight angolul) : Mindenekelőtt az ütő kezelhetőségét jellemzi, valamint a képességét az energiatovábbításra a labdába (erő). Minél magasabb az ütő inerciaértéke, annál erősebb, de kevésbé kezelhető. Minél alacsonyabb az inerciaérték, az ütő annál egyszerűbben irányítható, de nem olyan erőteljes. Ez nagyrészt az ütő súlyának, egyensúlyának és hosszának az eredménye.

Húrképlet

16 x 19

Húrképlet: a függőleges és a vízszintes húrok száma. Minél több húrral rendelkezik az ütő, annál "zártabb", minél kevesebbel rendelkezik, annál "nyitottabb". Minél zártabb a húrozás, annál jobb labdakontrollt biztosít, de annál kevésbé érezhető az ütőerő és a pörgetés. Ezzel ellentétben minél nyitottabb a húrozás, annál jobb ütőerőt és pörgetést tesz lehetővé, de kevésbé érezhető a labdakontroll.

Hossz

68,5 cm

Hossz: Az ütő hossza a markolat aljától az ütőkeret tetejéig cm-ben mérve. Minél hosszabb az ütő, annál erőteljesebbnek érződik, de kevésbé irányítható. Viszont, minél rövidebb, annál egyszerűbb kezelni, de kevésbé érezzük erőteljesnek.

Graphene 360+

A Graphene 360+ technológia innovatív, spirális szálakból áll; a Graphene 360 technológia energiatovábbító tulajdonsága révén az ütő nagyon stabil az ütések pillanatában.

Head Dynamic String Pattern

Head Dynamic String Pattern húrképlet középen sűrűbb kiosztású hosszanti húrokkal a jobb ütőkontrollhoz.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Ne tedd ki jelentős hőmérsékletváltozásnak.

Vélemények

Munkatársaink véleménye