ARTENGO
end-of-life

Minimális helyigény, maximális tárolóhely.

Ref. : 8373172

Tenisztáska SB 130, fekete

5/5

Szín : Grafitszürke / Neon halványzöld

Ütőtáska teniszezéshez kezdők számára az ütő és az edzéshez szükséges felszerelés szállítására. Ebben a kis Artengo táskában elfér az ütős sportok űzéséhez szükséges minden alapvető felszerelés. Bármilyen ütő megóvására alkalmas belső zseb, külön tasak a cipőnek és a váltóruhának.

Ez a termék nincs készleten

Fedezd fel a termék részleteit
Fedezd fel a termék részleteit
Fedezd fel a termék részleteit
Fedezd fel a termék részleteit

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Praktikus kiegészítők

Az Artengo SB 130 ütőtáska bármilyen létező ütős sporthoz használt ütő szállítására alkalmas. Az ütő nyele kívül vagy belül is elhelyezkedhet. Az ütők csúszkálásának elkerülése érdekében az ütőfej (tollaslabda ütő) az ütőtartó zseb belsejében lévő pánttal rögzíthető. A zárrendszer végén található tépőzár segítségével bármilyen ütő esetén hermetikusan lezárható a táska.

Szállítás

Az Artengo SB 130 ütőtáska háromféleképpen viselhető:
- A táska tetején lévő fogantyúval a kézben, - A két állítható vállpánt segítségével a háton, - A két vállpánt közül az egyikkel a vállon hordható.

Nyitás/zárás

Az Artengo SB 130 ütőtáska egy kis pánttal összekötött dupla cipzárral készült, megkönnyítve a táska gyors és egyszerű nyitását. Ehhez tartozik egy tépőzár, amellyel hermetikusan lezárható a táska.

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyagösszetétel
Fő anyag
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Kézzel mosható.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Nem vegytisztítható

INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA

Szakértőnk ajánlása A táskát a következő sportágak sportolói tesztelték használat közben: tenisz, padel, tollaslabda, fallabda és asztalitenisz. Az anyagok ellenállására vonatkozóan mi is végeztünk laboratóriumi teszteket.

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE