TECNIFIBRE
soldesprix

Hosszú élettartam és kényelem.

  • Tenisz, Squash, Tollaslabda, Egyéb ütős sportok Tenisz - Teniszhúr Tecnifibre Duramix  TECNIFIBRE - Tenisz felszerelés
Ref. : 8197552
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Tenisz, Squash, Tollaslabda, Egyéb ütős sportok

Teniszhúr Duramix poliészter multifilament, 1,35 mm/200 m, natúr TECNIFIBRE

TECNIFIBRE
Decathlon
ig 59 990Ft 25%

Minimum

44 990Ft**
Az ár környezetvédelmi termékdíjat tartalmaz / DroppedPriceFromStartDate

Ettől 2019/06/29 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2019/06/29 Érvényes a készlet erejéig.
59 990Ft %
DroppedPriceBefore0FtDroppedPriceNow59 990Ft**
Az ár környezetvédelmi termékdíjat tartalmaz / DroppedPriceFromStartDate

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Haladó és profi teniszezőknek (10–20 óra játékidő alatt elszakítják a húrt). Feszültség megtartás, tartós és kényelmes használat. Az 1,35 mm átmérőjű Tecnifibre Duramix multifilament poliészter húr ellenállását a poliészter, a teljesítményét pedig a PUHDinside puliuretán technológia biztosítja.

NEKED AJÁNLJUK MÉG

TERMÉKELŐNYÖK

Kopásállóság Rendkívül jó (átmérő: 1,35 mm). Poliészterrer merevített húr.
Pörgetés Kiváló irányítás és labdaérintés.
Teljesítmény PUHDinside impregnált poliuretán technológia az erő kezeléséhez.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Összetétel

50% mikroszálas poliészter a maximális spin-hez és 50% mikroszálas poliamid a maximális kényelemhez.

Mekkora legyen a húrfeszültség?

A mérsékelt húrfeszültséggel (18-23 kg) kényelmesebb használat, jobb pörgetés és nagyobb teljesítmény érhető el. Azonban, kevésbé kontrollálható és precíz az ütés. A nagy húrfeszültség (>23 kg) pontosabb és jobban irányított labdákat eredményez. Ellenben, figyelj az ízületeidre. Továbbá, csökken a pörgethetőség és az ütőerő.

Monofilament húrok?

A Decathlon 19-22 kg közötti húrfeszültséget ajánl a monofilament húrokhoz. A sérülések elkerülése érdekében 15 év alatti gyermekek számára egyáltalán nem javasoljuk a monofilament húrok használatát. Ezek a húrok azoknak a játékosoknak valók, akik a játékidőt tekintve kevesebb, mint 10 óra alatt elszakítják a húrokat, mivel azok hamar veszítenek eredeti húrfeszességükből.

Multifilament húrok?

A multifilament húrokhoz a Decathlon legfeljebb 25 kg húrfeszültséget javasol. Az íngyulladásra érzékenyeknek, a fiatalabb korosztálynak és azoknak ajánlott, akik nem sűrűn szaggatják a húrokat. A multifilament húrok sokáig megtartják eredeti húrfeszességüket.

Mikor kell húrt cserélni?

A teniszütőd teljesítménye 50%-ban a kerettől és 50%-ban a húrozástól függ. Ügyelj arra, hogy a teniszhúrod mindig a legmegfelelőbb állapotban legyen. A húrt gyakran szakítóknak azt ajánljuk: cseréljenek húrt, ha az elszakad. Azoknak, akik soha nem vagy ritkán szakítják el a húrt a Decathlon annyi húrcserét javasol, amennyi a heti játékok száma. Például: Heti 1 napot játszom, ezért évente egyszer cserélek húrt. Heti 3 napot játszom, ezért évente háromszor cserélek húrt.

A Decathlon tanácsa

Egy rugalmas húrt nem szabad megfeszíteni, mert ez erősen kihat a teljesítményére. Egy kevésbé feszes húr lazább és kevésbé megerőltető játékot, valamint nagyobb ütőerőt biztosít. A játék során a húr elhasználódik anélkül, hogy elszakadna. Veszít rugalmasságából és eredeti tulajdonságaiból. A húrok átmérője is hatással van a játék minőségére. Minél vékonyabb a húr, annál nagyobb a pörgethetőség és az ütőerő. Minél nagyobb az átmérő, annál ellenállóbb a húr és annál könnyebben okoz sérülést.

Még több információ Összecsuk

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyagösszetétel Poliuretán/poliészter.
Tárolás Óvd az ütőt a nagy hőingadozástól. Ne hagyd a gépjármű csomagtartójában: a hőmérséklet jelentős mértékben növekedhet vagy csökkenhet a csomagtérben.

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE