Csúszásgátló és azonnal száradó cipő.

Szörfözés Hajózás, dingi, windsurf - Szörfcipő, fekete TRIBORD - Windsurf
Szörfözés

Szörfcipő újrahasznosított anyagból, fekete/sárga TRIBORD

TRIBORD
Szörfcipő rendszeres szörfözéshez langyos vízben, 17 °C és 22 °C között. Szörfözés időtartama: max. 1 óra. Jól tapadó csúszásgátló cipő. Azonnal száradó elasztomer cipő, ideális vízi sportokhoz. 15%-ban újrahasznosított osztrigahéj alapú anyagból készült. Francia termék
Decathlon
ig 3 290Ft %

Minimum

3 290Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
3 290Ft %
3 290Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8338143
TERMÉKELŐNYÖK
Tapadás Elasztomer anyag. Ideális csúszásgátló talp vízi sportokhoz.
Gyors száradás Bélés nélküli, azonnal száradó gumiból.
Környezettudatos tervezés 15%-ban újrahasznosított osztrigahéj alapú anyagból készült.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A hőtartó kiegészítőknek köszönhetően hosszan megőrizhető a testhőmérséklet. Minden hőmérséklethez sajátos termékek. Ha vízben tartózkodunk, a test a végtagokon (kéz, lábfej) és a fejen keresztül veszíti el a testhőmérséklet felét.
Ennek megfelelően az alábbi kiegészítőket ajánljuk:
- meleg és langyos vízben (>17 °C) => alacsony szárú neoprén cipő. - hideg vízben (12-17 °C): magas szárú cipő (csizma) és kesztyű. - nagyon hideg vízben (7-12 °C): magas szárú cipő (csizma), kesztyű, csuklya és csuklyás felső.
Tekintse meg neoprén kiegészítőinket a webáruházunkban: decathlon. fr.
Hogyan válasszon megfelelő cipőt? A víz hőmérséklete a legfontosabb kritérium a cipő kiválasztása során. A víz hőmérséklete a helyszín és az évszak függvényében változik. Ezért rendszeresen győződjön meg arról, hogy az adott helyszínen a víz hőmérséklete megfelel a ruházathoz ajánlott hőmérsékletnek: Meleg víz 20 °C fölött. Langyos víz 17-22 °C között. Hideg víz 12-17 °C között. Nagyon hideg víz 7-12 °C között. A helyszín vízhőmérsékletét megtekintheti a seatemperature. org weboldalon.
Kényelem Kényelmes kialakítású gumicipő vízi sportokhoz. A cipőt viselve nem dörzsöli ki a lábat a deszka. Sziklás tengerparton is hordható.
Azonnali száradás A bélés nélküli gumicipő azonnal megszárad. Könnyen tisztítható, elég csak édesvízzel leöblíteni.
Többfunkciós vízi cipő A ruhadarabjainkat úgy tervezzük, hogy megfeleljenek a legigényesebb szörfösöknek is. A termékeinket úgy tervezzük, hogy számos vízi sporthoz megfeleljenek, például kiteszörfözéshez, szörfözéshez, aktív tengeri gyalogláshoz (partmenti gyalogláshoz) vagy stand-up paddle-hez.
Válassza ki a hozzá megfelelő overallt! Overál termékeinket szintén bizonyos vízhőmérsékletekhez ajánljuk: meleg víz, langyos víz, hideg víz. Overalljaink készítésénél a legigényesebb szörfözők elvárásainak igyekszünk megfelelni.
A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen. Szörfoverall termékeinket megtekintheti webáruházunkban: decathlon. fr.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Felsőrész
100.00% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS)
Talp
100.00% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS)
Kezelési útmutató: Az első használat előtt mossa ki!. Használat után tiszta vízben öblítse!.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Hőforrástól távol tartandó. A cipő hosszabb élettartama érdekében ne szárítsa tűző napon! Mosógépben nem mosható.
Korlátozott felhasználás: 17 °C fök fölött vízhőmérséklethez ideális. Max. 1 órán át.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE