Szélálló, vízlepergető és légáteresztő.

Túrázás - Quechua - Szélálló nadrág QUECHUA
Túrázás - Quechua

Szélálló nadrág QUECHUA

QUECHUA
Sífutáshoz. Kis helyet foglal, így könnyen a táskába tehető, vízlepergető és sokoldalú nadrág. Esőnadrágként és más kültéri sportokhoz is hordható.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 11 990Ft 67 %

Minimum 3 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2017/03/11 Részére

** Ettől 2017/02/28 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2017/02/28 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2017/03/11 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2017/02/28 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8156588
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Információk a méretválasztáshoz Normál fazon. Elég bő: harisnya fölé is húzható.
Derékrésznél állítható. tépőzáras pántokkal.
Könnyen felvehető A nadrágszár teljes hosszán cipzáros, így anélkül veheti fel, hogy le kellene ülnie vagy le kellene vennie a cipőjét.
Az anyag légáteresztése Az összetevők légáteresztő képességének vizsgálatát RET párologtatási ellenállásának tesztelésével végezzük (a teszt az ISO 11092 szabványon alapul). Minél alacsonyabb ellenállási értéket kapunk, annál több, a testmozgás következtében felszabaduló nedvességet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET < 9 = rendkívül légáteresztő anyag / 9
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag így nem ázik át, könnyű és meleg marad. A vízlepergetést egy speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (minden mosásánál ajánlott). Áruházainkban kaphatók erre kifejlesztett speciális szerek. A Quechua minden esőnadrágja részesül vízlepergető kezelésben.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Fejlesztőközpontunk a Mont-Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben a termékek fejlesztésén, javításán, szépítésén dolgozik. A kész termékeket ez után szigorú teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak az Önök által is átélt valós helyzetek során végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE