Tartós.

Vadászat - Solognac Vadászat - SUPERTRACK FLUO kabát SOLOGNAC - Vadászruházat
Vadászat - Solognac

Supertrack fluo vadászkabát SOLOGNAC

SOLOGNAC
Hajtóknak, nagyvad hajtóvadászatához, esős időben. Nagyon tartós, neonszínű vadászkabát hajtóknak, intenzív hajtásra.
Decathlon
ig 39 990Ft %

Minimum

39 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
39 990Ft %
39 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8315380
TERMÉKELŐNYÖK
Láthatóság Jó láthatóságot biztosító egyéni védőeszköz (lásd az útmutatót).
Ellenáll a tüskés bozótnak Szakadásálló összetevő és illesztés.
Vízhatlanság Membrános szövet, vízhatlanított varrások: akár 12 cm-es esőben is véd 2 órán át
Légáteresztés Membránja és illesztései elősegítik a nedvesség kivezetését.
Zsebek Számos zseb: 1 zseb a walkie-talkinak és az iratoknak.
Univerzális méretek Parka kabát levehető kapucnival (3 dimenziós beállítás).
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Jól látható egyéni védőeszköz. Szabvány szerinti egyéni védőeszköz szín. A terméket legfelül viseld, más ruhadarabbal, például kabáttal vagy hátizsákkal ne takard el! Ha nincs természetes fény, nem nyújt kellő biztonságot. Professzionális használatra nem megfelelő egyéni védőeszköz. A termék viselése nem jogosítja fel a használóját, hogy ne vegye figyelembe az éppen érvényben lévő jogszabályokat vadászat közben (lásd az útmutatót).
Tartósság Fő anyaga: 900 denes, rendkívül ellenálló, vastag és strapabíró anyag. A szoros szövésű, fluo parka kabát csökkenti a tüskék által okozott sérüléseket. Aramid megerősítés (golyóálló mellényekhez használt szövet).
A ruha vízhatlansága A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (100 liter víz/m²/4 óra). Ez a teszt heves vihart szimulál. További információk a solognac.com honlapon. A varrások és a cipzáros záródások szintén vízhatlanok.
Az anyag vízhatlansága Rendkívül magas, 2000 mm-es vízhatlansági szinttel rendelkező parka kabát. Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb ez a víznyomás, annál inkább vízhatlan az anyag. Egy 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm nagyságú vízoszlopnak áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak felel meg).
Vízlepergetés Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén nem szívódnak fel, hanem lefolynak az esőcseppek. Az anyag így nem ázik át, könnyű és meleg marad. A vízlepergetést egy speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést ajánlott a ruhadarab élettartama során többször megismételni (javasolt minden mosásánál). Áruházainkban kaphatók erre kifejlesztett speciális szerek. A Solognac minden vízhatlan kabátja vízlepergető felületkezeléssel készül.
Légáteresztő összetevő A Supertrack kabát légáteresztő (RET=14), a szellőzést fokozzák az oldalsó nyílások is. Az összetevők légáteresztő képességének vizsgálatát RET párologtatási ellenállásának tesztelésével végezzük (a teszt az ISO 11092 szabványon alapul). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgásból felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET<9= kiváló/920= alig vagy nem légáteresztő.
Az anyag légáteresztése A légáteresztő anyagok használatán felül a Solognac technikai megoldásokat is alkalmaz (cipzárak, szellőzők, mesh...), hogy a kabátok szellőzése minél hatékonyabbá váljon.
Zsebek Minden zseb szigetelt. 2 kézpihentető zseb, 2 nagy zseb lőszernek, walkie-talkie zseb, 1 zseb az iratoknak, 2 zseb a jelölő karszalagnak.
Kapucni Rendkívül ellenálló és levehető. Rugalmas pántokkal+zsinórrögzítőkkel állítható magasság. Hátul elhelyezett tépőzáras pánttal állítható mélység. Formálható szemellenző védi az arcot.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Betét
89.50% Poliamid, 10.50% Aramid
Bélés
100.00% Poliamid
Fő anyag
100.00% Poliészter
Elsődleges bélés
65.00% Poliészter, 35.00% Pamut
Kezelési útmutató: Mosásakor ne használjon öblítőt!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz, fénytől védett helyen tárold: erős napfény hatására gyengülhet a fluoreszkáló hatása! Nyílt lángtól távol tartandó!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A francia Solognac csapat és spanyol vadászok által tesztelve technikás terepen. A francia Solognac csapat és spanyol vadászok által tesztelve technikás terepen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE