Rendkívül tartós és vízhatlan vadászcipő.

Vadászat - Solognac - SUPERTRACK 500 vadászcipő  SOLOGNAC
Vadászat - Solognac

Supertrack 500 vízhatlan vadász bakancs, gesztenyebarna SOLOGNAC

SOLOGNAC
Hajtó- és társasvadászathoz, utánkereséshez. Tökéletesen megfelel egyéb vadászattípusokhoz is. A rendkívül tartós és vízhatlan vadászcipő ideális viselet az agresszív aljnövényzetben.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft 17 %

Minimum 24 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2017/01/19 Részére

** Ettől 2017/01/16 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2017/01/16 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2017/01/19 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2017/01/16 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8339051
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Tartósság 1,5 mm vastag gumi kőfogó elöl és hátul. Dupla varrás a felsőrészen vízálló kezeléssel ellátott szállal. Korrózióvédelem a kampókon és a fűzőlyukakon. 1,6/1,8 mm-es hasított bőr és nubukbőr.
Vízhatlanság Vízálló kezeléssel ellátott hasított bőr, nubukbőr és barkás bőr. PU habszivacs szárrész, nyelv, cipőfűzők és a nedvességet magába nem szívó megerősítések a felsőrészen. A tesztek alapján 8000 dinamikus hajlítást kibíró cipő.
Ütéscsillapító talp Préselt-formázott ütéscsillapító EVA sarokbetét. A lábboltozat ívéhez igazodó, 5 mm vastag formázott poliuretán szivacs talpbetét.
Cipőtalp kialakítása (4 réteg) Elöl levékonyított EVA talpbetét a kisebb súlyhoz. TPU talperősítés a sarok és a lábboltozat megtartására. Gumi külső talp.
Kényelem 15 mm-es habszivacs körbetét a boka védelmére. 4 mm-es habszivacs belül. Barkás bőr a szárrészen a nagyobb kényelemért és a rugalmas járásért. 3D mesh béléssel ellátott szárrész az izzadság elvezetéséhez.
Tartás A bokát jól fedő, magas szárú felsőrész. 4 kapocs a szárrészen a jobb tartásért és a pontos szorításért. 2 blokkoló kapocs rögzíti a cipőfűzőt az alsó megszorított fűzőrész végén, így a lábfej középső részénél nem oldódik ki a szorítás használat közben.
TPU rátét veszi körbe a felsőrészt kívülről és a talpon belül merevítést biztosítva a cipő hátsó és a lábfej középső részén (a talp zöld színű, műanyag hatású része). 2 mm-es megerősítés a hátsó rész merevítéséért.
Talp tapadása - megkapaszkodás Optimalizált távolságú talpborda a sár kipergetésére. Optimalizált talpfelület a lábfejnél és a saroknál a maximális tapadáshoz.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Marc Monnet, hivatásos vadász és a Solognac. hivatalos tesztelője.
Szakértőnk ajánlása Minden SOLOGNAC cipőt vadászat közben tesztelünk, változatos körülmények között, főként tüskés bozótos terepen. A Supertrack 500 cipőt hivatalos tesztelőink tesztelték vaddisznóvadászat körülményei között 3 hónapon át heti 4 nap, különböző biotópokban, tüskés, bozótos terepen.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE