BMX külső gumi városi kerékpározáshoz.

Kerékpár - BTWIN - STREET BMX 20x1,95 külső gumi B'TWIN
  • Kerékpár - BTWIN - STREET BMX 20x1,95 külső gumi B'TWIN
  • Kerékpár - BTWIN - STREET BMX 20x1,95 külső gumi B'TWIN
  • Kerékpár - BTWIN - STREET BMX 20x1,95 külső gumi B'TWIN
Kerékpár - BTWIN

STREET BMX 20x1,95 külső gumi/ETRTO 50-406 B'TWIN

B'TWIN
20"-os kerékhez és street BMX kerékpározáshoz. Street BMX 20x1,95 városi BMX kerékpározáshoz.
Decathlon
ig 2 990Ft %

Minimum

2 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
2 990Ft %
2 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 2808411
TERMÉKELŐNYÖK
Kompatibilitás 20"-es gumibelsőhöz és kerékhez.
Tapadás Kemény gumis szerkezete kiváló tapadását biztosít aszfaltúton.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Használat
Országúti.
Gumi mérete
20x1,95
Perem:
merev.
ETRTO
50-406.
TPI
22
Súly
750 g
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A külső gumi kopásának mérése A gumi elhasználódásának illetve esetleges cseréjének megállapításához meg kell vizsgálni a futófelületet állapotát. Valójában a talajjal közvetlenül érintkező gumifelület az, ami meghatározza a kerékpár gumi hatékonyságát. A kerékpárgumi akkor használódott el, és akkor szorul cserére, ha a futófelület mintázata annyira megkopott, hogy a felső felülete eléri az oldalsó mintázat magasságát.
A külső gumi leszedése A külső gumi leszedéséhez teljesen eressze ki a levegőt a gumibelsőből. Ezután távolítsa el a külső gumit a felniről egy gumileszedő segítségével.
A külső gumi visszahelyezése A kerékpárgumi visszahelyezéséhez először helyezze fel a drótperemet (merevet vagy rugalmasat az adott modell függvényében, amely megadja a külső gumi formáját) a felnire. Ezután fújja fel kb. 30%-os mértékben a gumibelsőt, mielőtt visszahelyezi a felnire (az előzetes felfújás csökkenti a gumibelső becsípődésének esélyét). Ezt követően helyezze a második drótperemet a felnire a szeleppel szemben indulva.
A külső gumi felfújása Óvatosan fújja fel az abroncsot! Az ajánlott nyomás fel van tüntetve a külső gumi oldalfalán és a külső gumi webáruházban található termékleírásában. Minden kerékpározás előtt győződjön meg arról, hogy megfelelő nyomás uralkodik a külső gumiban.
A szakértő tanácsa A külső gumi felfújásakor ügyeljen a megfelelő keréknyomásra, amelyet a talaj jellege, de különösképpen az időjárási viszonyok határoznak meg. Esős időben ne habozzon csökkenteni a nyomást, így megnő a kerék tapadása. Ezzel szemben száraz időben növelheti a nyomást. Minden kerékpározás előtt győződjön meg arról, hogy megfelelő nyomás uralkodik a külső gumiban.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Kezelési útmutató: Ügyeljen a megfelelő levegőnyomásra!
Tárolás Ezt a merev drótbetétes kerékgumit nem tanácsos összehajtani, mert megsérülhet a szerkezete. Ha tárolni szeretné, hagyja eredeti formájában.
Korlátozott felhasználás: A farolások nagymértékben csökkentik a gumi élettartamát.
utasítások A termékkel kapcsolatos további információkért, kérjük, olvassa el utasítások
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
a különböző kritériumokat megkövelető legnagyobb nemzetközi márkák által igazolt és elismert Wheel Energy laboratórium. tapadás, ütéscsillapítás, kopásállóság, hosszú élettartam, teljesítmény.
Szakértőnk ajánlása A Btwin kigondolja a legmodernebb kerékgumikat, kutató- és fejlesztőmérnökeink pedig kifejlesztik a modelleket nemzetközi központunkban (Lille, Franciaország). A modelleket laboratóriumainkban teszteljük, majd professzionális csapatunk jóváhagyja használatra, így tökéletes minőséget tudunk nyújtani. Ezt a know-how-t a "Designed in France" (Francia gyártmány) jelölés bizonyítja a Btwin termékskála termékein.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE