UV-szűrő, kétrétegű, páramentes lencse

Sí, snowboard - WEDZE Sí, snowboard, sífutás - STREAM felnőtt sísisak WED'ZE - Sisak, protektor, kiegészítők
Sí, snowboard - WEDZE

STREAM 550 S2 felnőtt sisak síeléshez, snowboardozáshoz, fehér WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, snowboardozáshoz: Bukósisak beépített szemüveggel, mely védi a szemet és a fejet. Nemcsak a fejét, hanem a szemét is védi! UV-szűrő, kétrétegű, páramentes lencse bármilyen időre (S2) Ideális szemüvegeseknek.

Szín : FEHÉR

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 19 990Ft %

Minimum 19 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8343807
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
EASY FIT
„EASYFIT” rendszer: a sisak hátulján található támaszt, mellyel fejformájához igazíthatja a sisakot gumipántok tartják. A tartórendszer pontos beállítást tesz lehetővé és rögzíti a fejformára és -méretre beállított pozíciót.
AIR COOLING: Az „AIR COOLING” egy légelvezető rendszer, mely kivezeti a meleget és a nedvességet a sisakból. 6, 10 vagy 12 szellőzőnyílásának köszönhetően a sisak mindig kényelmet biztosít.
SZEMÜVEGGEL KOMPATIBILIS A síelés öröme mindenkinek jár, beleértve a szemüvegeseket is! A Wed’ze bukósisakját könnyebb szemüveg felett viselni, mint egy síszemüveget. A szemüveg méretétől függően néhány modellel nem kompatibilis. Decathlon áruházunkban fel is próbálhatja szemüvegére a sisakot!
COLD BARRIER
Valódi hőszigetelést biztosító „COLD BARRIER”: hajtsa le a sapka szegélyét, így homloka védve lesz a hidegtől!
KIVEHETŐ TEXTIL ALKOTÓRÉSZEK A sisak belső sapkája kivehető és mosógépben 30°C-on mosható.
S2 szemüveglencse 100%-ban UV-szűrő szemüveglencse. Árnyalatának köszönhetően bármilyen időben használható, a fény mindössze 40-22%-át engedi át. Polikarbonát anyaga rendkívül ütésálló, ellenben kevésbé karcálló. Emiatt javasoljuk, hogy minden használat után tokjában tárolja!
A SISAK ÖSSZETEVŐI
ABS külső és EPS belső héjának köszönhetően a sisak rendkívül ütésálló. Legalább 5 évenként cserélje le a sisakját akkor is, ha nem érte nagyobb ütés!
EN 1077 SZABVÁNY Az EN 1077- es európai szabvány a síeléshez, snowboardozáshoz használt sisakok által nyújtott koponyavédelemre vonatkozik. A szabványnak való megfelelést ellenőrző tesztek során mérik a termék ütéselnyelési képességét, áthatolási ellenállását.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Minősített laboratórium ellenőrizte.
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós, hóban, hidegben, síelés közben jelentkező időjárási körülmények között teszteltük. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE