KIPSTA

Sporttáska Urban 35 l

13 990 Ft
Ref. : 8495886

A sportfelszerelés szállításához. Utazáshoz is megfelelő.

Kétkeréken vagy gyalog közlekedsz? Ezt a táskát úgy terveztük, hogy megkönnyítse a felszerelés szállítását, vállon és háton is viselheted. Bővíthető űrtartalmú, a téli és a nyári ruházat is belefér.

Szín: Fekete / Sötétzöld

30 LITER
Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Tárhely

    Növelhető méret 30-ről 35 literre | Kézipoggyász méret | Méretek: 50x28x21 cm

    Könnyű szállítás

    Tipp: Átalakítható, így a válladon és a hátadon is viselheted.

    Több rekeszes tárolás

    6 zsebének köszönhetően mindent elkülönítve tárolhatsz. (3 fő rekesz).

    Tartós használat

    Teherbíró és kopásálló anyag. Laboratóriumban tesztelve.

    Leírás

    Az URBAN 35 L sporttáska kialakítása

    Tervezőcsapatunk az URBAN sporttáska kialakításakor a városban közlekedő sportolók problémáira kívánt megoldást találni (tömegközlekedés, kerékpározás, stb.) Egy nagyon praktikus táska, divatos designnal, mely ideális a mindennapokban és utazáshoz.

    Hogyan használhatod ezt a táskát?

    Semmi sem kényelmetlenebb, mint a válladon viselni a sporttáskádat, amikor kétkeréken mész edzésre. Tervezőcsapatunk ezért az Urban táskát úgy tervezte meg, hogy 3 különböző módon hordhasd: sporttáskaként a válladon, hátizsákként vagy kézben. A tökéletes illeszkedés érdekében a pántok állíthatók.

    URBAN termékcsalád

    Mivel nem mindannyian autóval érkezünk a sportpályára, egyetlen táskában kell cipeljük a sportfelszerelésünket és a hétköznapi holmijainkat. Csapatunk ezért megtervezte az URBAN termékcsaládot, amely ideális a tömegközlekedéshez rövid és hosszú távokon egyaránt. A kollekcióban különféle módon hordható táskákat találsz, amelyek alkalmazkodnak a sportolók és az utazók igényeihez alkalmankénti utazáshoz vagy mindennapos használathoz.

    Laboratóriumi tesztek

    Ez a táska számos teszten esett át, hogy vizsgáljuk a formatartását, ellenállását a kopásnak, a színtartósságot, a vízlepergető tulajdonságát és szilárdságát viselés közben.

    Méretek és súly

    Méret: 50x28x21 cm
    Súly: 1150 g

    Kézipoggyász

    Ez a poggyász megfelel a légi közlekedési szabványoknak (IATA), és kézipoggyászként használható repülőgépes utazás közben. Javasoljuk, hogy a kézipoggyászok súlyára és méretére vonatkozó, érvényben lévő korlátozások megismeréséhez fordulj a légitársaságodhoz!

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Fő anyag 100% Poliészter Elsődleges bélés 100% Poliészter Bevonat 100% Poliészter

    Tárolási tanácsok

    Nedvességtől védve tárolandó.

    Tesztek

    A Kipstánál és a Decathlonnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink tartós kialakítására. Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a tesztek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

    Jóváhagyta

    MI A KIPSTA TANÚSÍTÓ EGYSÉGE? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepi tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akik az alábbiakért felelősek: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

    Karbantartási tanácsok

    Kézzel mosandó

    Nem fehéríthető

    Szárítógépben nem szárítható

    Nem vasalható

    Nem vegytisztítható

    Vélemények