APTONIA
  • FOLYADÉKPÓTLÁS Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Spirulina tabletta Bio, 42 g APTONIA - Multisport kiegészítők
  • FOLYADÉKPÓTLÁS Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Spirulina tabletta Bio, 42 g APTONIA - Multisport kiegészítők
Ref. : 8554097
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FOLYADÉKPÓTLÁS

Spirulina tabletta 3 hetes kúrához, 0.5 g, 84 db APTONIA

APTONIA
Decathlon
Sportrajongó csapatunk intenzív edzési szakaszhoz, kúraszerű felhasználásra fejlesztette ki a spirulina tablettát. Tarts fehérjekúrát! Könnyen használható spirulina tabletta. Fogyassz minőségi natúr étrend-kiegészítőt az intenzív edzési időszak alatt.

Termékelőnyök

Fehérje-koncentráció Töltsd fel magad fehérjével, a spirulina tabletta 60%-ban tartalmaz fehérjét.
Egyszerű használat Tablettás kiszerelés a spirulina kúra könnyű megvalósításához.
Összetétel Minőségi natúr bio spirulina. Fogyaszd egészséggel!

Műszaki információ

Bemutatjuk a spirulinát… tabletta formában.

Ismered a spirulinát? A fehérjében gazdag alga kiváló étrend-kiegészítő, amely vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz. Különösen fontos akkor, ha egyre intenzívebbé válik az edzés a versenyekre való felkészüléshez.Ahelyett, hogy spirulina-port szórnál az összes ételbe, mi tabletta formában kínáljuk a spirulinát: étkezésnél egyszerűen fogyasztható, tárolása és szállítása praktikusan megoldható.

Hogyan zajlik egy spirulina kúra?

„A magas fehérjetartalmú és antioxidáns tulajdonságú spirulina kiváló partner lehet az edzésben, főleg az alapozásnál. Nos hát, hogyan is lehet spirulina kúrát tartani? A flakonban 48 db tabletta található: Étkezéskor napi 2 tabletta az első, 4 tabletta a második és 6 tabletta a harmadik héten a hatás fokozatos növeléséhez."

Minőségi bio spirulina

A spirulina egy algafajta: megszűri a vizet, amelyben él, hogy tápanyaghoz jusson, ezek a tápanyagok a készítményben is megtalálhatók. Ahhoz, hogy minőségi spirulinát találjunk, kutatásaink Indiába vezettek minket. Nos hát, mit is jelent számunkra a minőségi spirulina? Olyan nehézfém mentes bio spirulina, amely legalább 60%-ban tartalmaz fehérjét.

Büszkék vagyunk, hogy ajánlhatunk...

… egy hatékony, bio és natúr étrend-kiegészítőt. Ahhoz, hogy idáig eljussunk, tervezőcsapatunk, minden egyes gyártási tételt leellenőrizve, egy éven át azon dolgozott, hogy egy könnyen fogyasztható, minőségi spirulinát állítson elő. Hogy meggyőződjünk a termék jótékony hatásáról, 20 triatlonos és terepfutó közreműködésével teszteltük a spirulinát. Az eredmény nem maradt el.

Tervezőcsapatunk véleménye és tanácsai a spirulina kúrával kapcsolatban

„A termék előnye, hogy a kúra napi 1 gramm spirulinával kezdhető és 3 grammal fejezhető be. Ez biztosítja a spirulinához való fokozatos hozzászokást. Az elképzelés az, hogy a kúrát akkor kell elkezdeni, amikor az edzésen nekiállsz növelni a terhelést. Ha a versenyzés korán kezdődik, például áprilisban, akkor az év elején hozzáfoghatsz a kúrához.” „Személy szerint, magam is kipróbáltam és nagyon megszerettem. Ez valóban sokat jelentett a számomra a fáradtság és az izommerevség leküzdésében."

Használati tanácsok

Étkezéskor napi 2 tabletta az első, 4 tabletta a második és 6 tabletta a harmadik héten a hatás fokozatos növeléséhez. Szükség esetén a kúra évközben megismételhető. Az adagolásnál ne lépd túl az ajánlott napi 2, 4 vagy 6 tablettát (a kúra szakaszának megfelelően).

Ne feledd, hogy...

Gyógyszernek nem minősülő táplálékkiegészítő. Nem helyettesíti az egészséges életmódot, a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Hosszabb ideig (>2 hónap) tartó fogyasztása esetén kérj tanácsot orvosodtól vagy táplálkozási szakembertől.
A termék vese- és májelégtelenség esetén, állapotos nők és gyerekek számára nem ajánlott.
Gyerekek elől elzárva tartandó.

Átlagos tápérték

Tápérték nyilatkozat: 1 g (=2 tabletta) 2 g (=4 tabletta) - 3g (=6 tabletta) Fehérje (60%): 0,6 g - 1,2 g - 1,8 g

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás A spirulina tabletta formában kerül forgalomba. Ezért tanácsoljuk, hogy nedvességtől és hőtől védve tárold.

Információ/koncepció/technológia

Az Aptoia spirulina tesztelőink jóváhagyásával készült.
Szakértőnk ajánlása A vásárlói igények minél megfelelőbb kielégítése érdekében a fejlesztés minden egyes fázisában, technikai partnereink és fogyasztóink közreműködésével teszteljük az Aptonia termékeket.

Vélemények

Munkatársaink véleménye