DECATHLON

Spirulina tabletta 3 hetes kúrához, bio, 0,5 g x 84 db

3 990 Ft
Egységár 95 000 Ft/KG
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8554097

Sportrajongó csapatunk intenzív edzési szakaszhoz, kúraszerű felhasználásra fejlesztette ki a spirulina tablettát.

Könnyen használható spirulina tabletta. Fogyassz minőségi natúr étrend-kiegészítőt az intenzív edzési időszak alatt.

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Összetétel

    Minőségi natúr bio spirulina. Fogyaszd egészséggel!

    Hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez

    Fenntartja a szervezet természetes védekezését és segít megőrizni a vitalitás.

    Leírás

    Bemutatjuk a spirulinát… tabletta formában.

    Ismered a spirulinát? Ez az alga kiváló étrend-kiegészítő, amely vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz. Különösen fontos akkor, ha egyre intenzívebbé válik az edzés a versenyekre való felkészüléshez.Ahelyett, hogy spirulina-port szórnál az összes ételbe, mi tabletta formában kínáljuk a spirulinát: étkezésnél egyszerűen fogyasztható, tárolása és szállítása praktikusan megoldható.

    Hogyan zajlik egy spirulina kúra?

    A magas fehérjetartalmú és antioxidáns tulajdonságú spirulina kiváló partner lehet az edzésben, főleg az alapozásnál. Nos hát, hogyan is lehet spirulina kúrát tartani? A flakonban 48 db tabletta található: Étkezéskor napi 2 tabletta az első, 4 tabletta a második és 6 tabletta a harmadik héten a hatás fokozatos növeléséhez.

    Minőségi bio spirulina

    A spirulina egy algafajta: megszűri a vizet, amelyben él, hogy tápanyaghoz jusson, ezek a tápanyagok a készítményben is megtalálhatók. Ahhoz, hogy minőségi spirulinát találjunk, kutatásaink Indiába vezettek minket. Nos hát, mit is jelent számunkra a minőségi spirulina? Olyan nehézfém mentes bio spirulina, amely legalább 60%-ban tartalmaz fehérjét.

    Büszkék vagyunk, hogy ajánlhatunk...

    … egy hatékony, bio és natúr étrend-kiegészítőt. Ahhoz, hogy idáig eljussunk, tervezőcsapatunk, minden egyes gyártási tételt leellenőrizve, egy éven át azon dolgozott, hogy egy könnyen fogyasztható, minőségi spirulinát állítson elő. Hogy meggyőződjünk a termék jótékony hatásáról, 20 triatlonos és terepfutó közreműködésével teszteltük a spirulinát. Az eredmény nem maradt el.

    Tervezőcsapatunk véleménye és tanácsai a spirulina kúrával kapcsolatban

    „A termék előnye, hogy a kúra napi 1 gramm spirulinával kezdhető és 3 grammal fejezhető be. Ez biztosítja a spirulinához való fokozatos hozzászokást. Az elképzelés az, hogy a kúrát akkor kell elkezdeni, amikor az edzésen nekiállsz növelni a terhelést. Ha a versenyzés korán kezdődik, például áprilisban, akkor az év elején hozzáfoghatsz a kúrához.” „Személy szerint, magam is kipróbáltam és nagyon megszerettem. Ez valóban sokat jelentett a számomra a fáradtság és az izommerevség leküzdésében."

    Használati tanácsok

    Étkezéskor napi 2 tabletta az első, 4 tabletta a második és 6 tabletta a harmadik héten a hatás fokozatos növeléséhez. Szükség esetén a kúra év közben megismételhető. Az adagolásnál ne lépd túl az ajánlott napi 2, 4 vagy 6 tablettát (a kúra szakaszának megfelelően).

    Ne feledd, hogy...

    Gyógyszernek nem minősülő táplálékkiegészítő. Nem helyettesíti az egészséges életmódot, a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Hosszabb ideig (>2 hónap) tartó fogyasztása esetén kérj tanácsot orvosodtól vagy táplálkozási szakembertől!
    A termék vese- és májelégtelenség esetén, állapotos nők és gyerekek számára nem ajánlott.
    Gyerekek elől elzárva tartandó.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Spirulina tartalmú, étrend-kiegészítő tabletta. Összetevők: 100% natúr spirulina por (Spirulina platensis).

    Tárolási tanácsok

    A spirulina tabletta formában kerül forgalomba. Ezért tanácsoljuk, hogy nedvességtől és hőtől védve tárold.

    Tesztek

    A vásárlói igények minél megfelelőbb kielégítése érdekében a fejlesztés minden egyes fázisában, technikai partnereink és fogyasztóink közreműködésével teszteljük a Decathlon termékeket.

    Jóváhagyta

    A Decathlon spirulina tesztelőink jóváhagyásával készült.

    Vélemények