Sporasub búvárkomputer óra víz alatti vadászathoz.

SP1 búvárkomputer óra

A mélység, a víz alatt és a vízfelszínen töltött idő mérésére szabadtüdős merüléshez és víz alatti vadászathoz. Sporasub SP1 búvárkomputer óra szabadtüdős merüléshez. Könnyen leolvasható és beállítható, gyorsan és intuitív módon kezelhető. Tökéletes választás víz alatti vadászathoz és snorkelinghez.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8247501
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Funkciók listája A lemerülés előtti utolsó 5 másodpercben másodpercenként hangjelzést ad ki.
A lemerülés előtti utolsó 10 percben percenként hangjelzést ad ki.
Merülés közben a víz alatti vadászathoz kialakított SP1 Sporasub búváróra a valós időt, a pillanatnyi mélységet, a merülés idejét és vízhőmérsékletet mutatja. 1 másodperc.
Kapacitás:
Akkumulátor Az SP1 búvárcomputer elemcseréjét kizárólag a jogosult SPORASUB viszonteladó végezheti, ahol a készüléket vásárolták, vagy közvetlenül a SPORASUB. Ha nem felhatalmazott személy végzi az elemcserét, akkor a készülékre vonatkozó összes garancia érvényét veszti.
Visszaszámlálás üzemmód 99 óra, 59 perc, 59,99 másodperc;Részidők funkció. Időnként tisztítsa le a komputert puha ronggyal, az óra hátulján lévő vízérzékelőt különleges gondossággal! Időzóna üzemmódA lemerülés előtti utolsó 10 percben percenként hangjelzést ad ki. Egység: °C / °F, választható
Felbontás: 1°C / 1°F
Mérési tartomány:
Merülés üzemmód részletei A digitális karórák hagyományos funkcióin túl (idő, dátum, időzóna,visszaszámláló, ébresztés, stopper) „merülés” funkcióba vált, amikor vízzel érintkezik, és a víz elhagyása után 30 mp-cel automatikusan visszavált normál üzemmódra. Hónap, dátum, hét napja kijelzés.
Funkciók listájahónap/nap v. nap/hónap kijelzés.
Időjelző hangjelzés. Ahogy a felszínre érkezik, automatikusan rögzíti a felérkezés idejét (az előző merüléshez képest eltelt idő).
Elmenti a memóriájába a 200 legutóbbi merülés adatait.
Óránként csengőhanggal jelez.
Egység: Óra, perc, másodperc kijelzése.
Hónap, dátum, hét napja kijelzés.
Automatikus naptár 2000-től 2099-ig.
időkijelzés formátuma: 12/24.
Karbantartási javaslat Hőmérséklet kijelzése. Időnként tisztítsa le a komputert puha ronggyal, az óra hátulján lévő vízérzékelőt különleges gondossággal!
Soha ne hagyja, hogy erős vegyi anyagokkal érintkezzen az óra (mint pl. a benzin vagy az alkohol), mert azok károsíthatják a készüléket!
Minden használat után ölítse le az órát tiszta vízzel!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE