Válassza a pamut elasztán anyagot!

SMAR'TEE női golfnadrág

Golfozáshoz egész évben. Válassza a pamut elasztán anyagot, hogy ezentúl kényelmesebben golfozhasson!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8354727
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Inesis koncepciója Úgy dolgozzuk ki termékeinket, hogy azokban tudásszintjétől és swingjétől függetlenül jól érezhesse magát. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
A termék története A SMAR'TEE golfnadrág kevertszálas pamut és elasztán anyaga maximális kényelmet nyújt az edzéseken és golfozás közben. A regulár szabásvonallal társított rugalmas anyag megkönnyíti a golfozást.
A stílus a részletekben rejlik A pamut-elasztán szövetet pontos összehasonlító tesztekkel választjuk ki. Legfőbb szempontjaink voltak: a kényelem, az anyag tökéletes esése, a stílus és az egyszerű tisztítás. Az 5 övbújtatón egy 4 cm széles öv fér át.
Modellünk ruházata A 40-es méret 1,69 m magas nőnek ideális.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Számítunk női golfozóinkra termékeink osztályozásánál és jóváhagyásánál. Figyelembe vesszük a véleményeket és az értékeléseket, és megtesszük a szükséges lépéseket. A SMAR'TEE nadrágra vonatkozó vásárlói észrevételeket az alábbiakban tekintheti meg. Ha kedvet érez hozzá, Ön is részt vehet a termékeink fejlesztésben, amennyiben észrevételeit megosztja velünk.
Szakértőnk ajánlása A forma- és színtartó képesség ellenőrzése érdekében a nadrágot egymást követő mosási és szárítási teszteknek vetették alá. A rendszeres teszteket külső laboratórium végzi. Segítségével meggyőződhetünk arról, hogy a minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják. Ha mindezek ellenére sem teljesen elégedett a nadrággal, juttassa el hozzánk véleményét és kapcsolatba lépünk Önnel.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE