Kényelmes golfnadrág 100% pamutból!

SMAR'TEE férfi golfnadrág

Golfozáshoz egész évben. Kényelmes golfnadrág 100% pamutból!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8354786
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Inesis koncepciója Úgy dolgozzuk ki termékeinket, hogy azokban tudásszintjétől és swingjétől függetlenül jól érezhesse magát. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
A termék története A SMAR'TEE golfnadrág az eddig már elismert nagy klasszikus modelleket egészíti ki: az 500-as szériához tartozó pólót és pulóvert. Továbbfejlesztett "Regular" szabás kifinomultabb vonalakkal, modernebb változatban. A gyártás során ipari mosásban részesül, mely garantálja, hogy a nadrág puha és kényelmes viselet legyen.
A stílus a részletekben rejlik A szövetet pontos összehasonlító tesztekkel választjuk ki. Legfőbb szempontjaink voltak: a kényelem, az anyag tökéletes esése, a stílus és az egyszerű tisztítás. A 2 mély zsebből könnyen elővehető a tee, a labda és a pitch emelő. A 2 paszpólos farzseb elegáns megjelenést kölcsönöz.
A 6 övbújtatón egy 4 cm széles öv fér át.
Modellünk ruházata A 44-es méret 1,79 m magas férfinak ideális.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A termékek értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a véleményeket és az értékeléseket, és megtesszük a szükséges lépéseket. A SMAR'TEE nadrágra vonatkozó vásárlói észrevételeket az alábbiakban tekintheti meg. Ha kedvet érez hozzá, Ön is részt vehet a termékeink fejlesztésben, amennyiben észrevételeit megosztja velünk.
Szakértőnk ajánlása A forma- és színtartó képesség ellenőrzése érdekében a nadrágot egymást követő mosási és szárítási teszteknek vetették alá. A rendszeres teszteket külső laboratórium végzi. Segítségével meggyőződhetünk arról, hogy a minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják. Ha mindezek ellenére sem teljesen elégedett a nadrággal, juttassa el hozzánk véleményét és kapcsolatba lépünk Önnel.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE