WEDZE
  • Gyerek síkesztyű - SLIDE 300 gyerek kesztyű WEDZE
  • Gyerek síkesztyű - SLIDE 300 gyerek kesztyű WEDZE
  • Gyerek síkesztyű - SLIDE 300 gyerek kesztyű WEDZE
  • Gyerek síkesztyű - SLIDE 300 gyerek kesztyű WEDZE
  • Gyerek síkesztyű - SLIDE 300 gyerek kesztyű WEDZE
Ref. : 8398712
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Gyerek síkesztyű

SLIDE 300 gyerek kesztyű síeléshez, kék WEDZE

WEDZE
5/5
5/5
Síléc Előformázott kesztyű, mely jó fogást és optimális kényelmet biztosít. Betétje vízhatlanságot, és ezáltal gondtalan síelést biztosít.

Termékelőnyök

Meleg 150 g/m²-es vatelintöltet. Bélések: bolyhozott anyag, műszőrme.
Vízhatlanság Vízhatlan és vízlepergető membrán.
Tartós használat Műbőr tenyér, megerősítés a mutatóujj belsején.
Kényelem Előformázott belső rész.
Állítható Nagy nyílás a mandzsettán.

Műszaki információ

AZ ÖSSZETEVŐ VÍZHATLANSÁGA

Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb ez a víznyomás, annál inkább vízhatlan az anyag. Egy 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak felel meg).

VÍZHATLAN MEMBRÁN

A kesztyűben a bélés és a külső réteg között vízhatlan membrán található, mely egy rendkívül vékony polimer réteg. A membrán nem engedi át a vizet, ezáltal az egész terméket vízhatlanná teszi. Ráadásul a termék külső anyagai vízlepergető kezelést kaptak, aminek köszönhetően nem szívják fel a vizet.

AZ ANYAG VÍZLEPERGETÉSE

Minden Wed'ze kesztyű vízlepergető felületkezelést kap, aminek köszönhetően az anyag nem szívja fel a vizet, hanem a vízcseppek leperegnek a felszínéről. A szövet így nem ázik át. Könnyű és hőtartó marad. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. A hatékony vízlepergető tulajdonság megőrzése érdekében 2-3 mosásonként érdemes megújítani a kezelést, melyhez áruházainkban megtalálod a szükséges termékeket.

SZÉLÁLLÓ

Minden Wed'ze kesztyű „szélálló”. Tudtad, hogy a szél növeli a hidegérzetet? 0°C-os külső hőmérsékletet és 20 km/h-ás szél esetén a hőérzet -10°C.
Az ún. „szélálló” összetevők úgy csökkentik ezt a hatást, hogy csökkenti a hideg levegő beáramlását, amelyet a szél vagy a mozgás okoz.

KÖNNYŰ FELVÉTEL

A kesztyű gyors felvételéhez csak húzd meg kifelé a csuklópántot! A FIRSTHEAT egyujjas kesztyű kivételével minden Wed'ze gyerek kesztyű rendelkezik ilyen pánttal.

ELVESZTÉS ELLENI VÉDELEM

A csukló köré tekerhető zsinórnak köszönhetően a kesztyű nyugodtan levehető a felvonón, nem kell attól tartani, hogy elveszik.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Fő anyag
100% Poliészter
Bélés
100% Poliészter
Tenyér
45% Poliészter, 54% Poliuretán
Töltet
100% Poliészter
Kezelési útmutató: Mosás előtt fordítsd ki!. Vegytisztítása tilos!. Mosásakor ne használj öblítőt!. Fektetve szárítandó!. Szárítógépbe tenni tilos!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Nem vegytisztítható
Tárolás Tárolás előtt győződj meg róla, hogy a termék teljesen megszáradt-e!

Információ/koncepció/technológia

A Decathlon 12 vásárlója vállalta, hogy a termékfejlesztés végső szakaszában használat közben teszteli a terméket Tignes-ben. Szeretnél tesztelőnk lenni? Keress fel minket a wedze.com weboldalon!
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze kesztyűket valós időjárási körülmények között tesztelték. Hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben előforduló időjárási körülmények között. A tervezői csapat garantálja, hogy a sporthoz és használathoz, melyhez a terméket tervezték és fejlesztették, tökéletesen megfelel.

Vélemények

Munkatársaink véleménye