Lepedő + takaró + párna (a matrac külön kapható)

SLEEPIN'BED takaró, 15°C

Kempingezéshez, alváshoz, 15°C körüli hőmérsékleten, 2 személynek. 15°C. Ágynemű két személynek. Egy lepedő, egy takaró, két párna. 5 év garancia! (A matrac külön kapható)

 

Ref. : 8331616
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használati hőmérséklet: Minden ágyneműnkön feltüntetjük a komfortzóna minimális értékét. A hőtartó képességet független laboratóriumban (AITEX) tesztelték a 2002/04/11-i EN 13537-es európai szabvány szerint. A komfortzóna minimális értéke az a legalacsonyabb hőmérséklet, melyen nyugodt, fekvő pozícióban a felhasználó hőháztartása még teljesen kiegyenlített, nem fázik és nincs melege (átlagos, női felhasználóra vonatkozó adatok, normál körülmények között). ENNEK ALAPJÁN VÁLASSZON ÁGYNEMŰT!
Mit jelent a minimális használati hőmérséklet? A komfortzóna határa: az a legalacsonyabb hőmérséklet, melyen nyugodt, fekvő pozícióban a felhasználó hőháztartása még teljesen kiegyenlített, nem fázik és nincs melege (átlagos, férfi felhasználóra vonatkozó adatok, normál körülmények között).
Használati tanácsok Kényes színű vagy anyagú ruháktól külön, 1/3 adag mosóporral, 30°C-on, szintetikus programon mossa! Szárítás: jól szellőző, száraz helyen, napfénytől védve, vagy szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítsa!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az ágyneműre 5 év garanciát vállalunk, mely a vásárláskor a számlán, blokkon feltüntetett időponttól lép életbe. A garanciális termékek javítása vagy cseréje ingyenes. A garancia nem terjed ki a természetes elhasználódásból, valamint a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra. A speciális 5 éves garancia kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE