Könnyű, vízhatlan, a fülhallgató vége cserélhető

Elektronika Kamera, kommunikáció - SHQ1555 sport fülhallgató PHILIPS FRANCE - Fülhallgató, Mp 3 lejátszó
  • Elektronika Kamera, kommunikáció - SHQ1555 sport fülhallgató PHILIPS FRANCE - Fülhallgató, Mp 3 lejátszó
Elektronika

SHQ1555 sport fülhallgató mikrofonnal és távirányítóval, szénszálas, lime PHILIPS FRANCE

PHILIPS FRANCE
Alkalmankénti és rendszeres sportoláshoz, zenehallgatáshoz. Ideális kültéri használatra, víz- és izzadságálló. Használja a kis keretet, a szárnyakat vagy magukat a fülhallgatókat a stabil rögzítéshez.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 7 990Ft %

Minimum 7 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8361570
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Lépje át saját határait! Sport fejhallgató, ideális kültéri használatra. A fülhallgató segítségével átlépheti saját határait. Könnyű, vízhatlan fülhallgató cserélhető végződésekkel. A nagy teljesítményű hangszórók gondoskodnak a mély basszusokról, hogy Ön lendületben maradjon.
Tegye egyedivé fülhallgatóját! Szabja személyre a fejhallgatót a keret, a szárnyak vagy a fülhallgatók cseréjével! Válassza ki a keretet, a szárnyakat vagy magukat a fülhallgatókat a stabil rögzítéshez, és maradjon mozgásban!
Hangminőség Nyílt akusztikai kialakítása révén beszűrődnek a külvilág hangjai, így biztonsága érdekében érzékelheti az Ön körül történő eseményeket. Élvezze a hangminőséget anélkül, hogy kizárná a külvilágot! Nyílt akusztikai kialakítása révén beszűrődnek a külvilág hangjai, így Ön biztonságosan végezhet bármilyen szabadtéri sportot.
Masszív, minden próbát kiáll Kevlar® megerősítésű zsinór: páratlanul strapabíró Az ActionFit fülhallgatók különlegesen tartósak, masszívak. A Kevlarral védett zsinór nem szakad el. A legextrémebb sportok során fellépő terhelésnek is ellenáll.
Kiváló hangminőség Kiváló hangminősége segít, hogy Ön átléphesse saját határait! A 8,6 mm-es hangszórók kiváló hangminőséget nyújtanak, így Ön is a legjobbat hozhatja ki magából.
Extrém kényelem Extrém kényelem edzés közben: nagyon könnyű: 5,7 g súlyú fülhallgatók. Rendkívül könnyű, 5,7 g súlyú, kényelmes ActionFit fülhallgatók. Sportolás közben észre sem veszi! Erőteljes hangzása segít a koncentráció és a motiváció megőrzésében.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE