Könnyű, vízhatlan, a fülhallgató vége cserélhető

Elektronika Multisport kiegészítők - SHQ1555 sport fülhallgató PHILIPS FRANCE - Elektronika, tájékozódás
  • Elektronika Multisport kiegészítők - SHQ1555 sport fülhallgató PHILIPS FRANCE - Elektronika, tájékozódás
Elektronika

SHQ1555 sport fülhallgató mikrofonnal és távirányítóval, szénszálas, lime PHILIPS FRANCE

PHILIPS FRANCE
Alkalmankénti és rendszeres sportoláshoz, zenehallgatáshoz. Ideális kültéri használatra, víz- és izzadságálló. Használja a kis keretet, a szárnyakat vagy magukat a fülhallgatókat a stabil rögzítéshez.
Decathlon
ig 7 990Ft %

Minimum

7 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
7 990Ft %
7 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8361570
TERMÉKELŐNYÖK
A helyén marad A fülhallgató hangszórói a végződésnek köszönhetően nem mozdulnak el.
Hangerő-beállítás Mikrofon és hívásfogadó távirányító beépítve.
Vízállóság Izzadságálló (IPX2)
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Lépje át saját határait! Sport fejhallgató, ideális kültéri használatra. A fülhallgató segítségével átlépheti saját határait. Könnyű, vízhatlan fülhallgató cserélhető végződésekkel. A nagy teljesítményű hangszórók gondoskodnak a mély basszusokról, hogy Ön lendületben maradjon.
Tegye egyedivé fülhallgatóját! Szabja személyre a fejhallgatót a keret, a szárnyak vagy a fülhallgatók cseréjével! Válassza ki a keretet, a szárnyakat vagy magukat a fülhallgatókat a stabil rögzítéshez, és maradjon mozgásban!
Hangminőség Nyílt akusztikai kialakítása révén beszűrődnek a külvilág hangjai, így biztonsága érdekében érzékelheti az Ön körül történő eseményeket. Élvezze a hangminőséget anélkül, hogy kizárná a külvilágot! Nyílt akusztikai kialakítása révén beszűrődnek a külvilág hangjai, így Ön biztonságosan végezhet bármilyen szabadtéri sportot.
Masszív, minden próbát kiáll Kevlar® megerősítésű zsinór: páratlanul strapabíró Az ActionFit fülhallgatók különlegesen tartósak, masszívak. A Kevlarral védett zsinór nem szakad el. A legextrémebb sportok során fellépő terhelésnek is ellenáll.
Kiváló hangminőség Kiváló hangminősége segít, hogy Ön átléphesse saját határait! A 8,6 mm-es hangszórók kiváló hangminőséget nyújtanak, így Ön is a legjobbat hozhatja ki magából.
Extrém kényelem Extrém kényelem edzés közben: nagyon könnyű: 5,7 g súlyú fülhallgatók. Rendkívül könnyű, 5,7 g súlyú, kényelmes ActionFit fülhallgatók. Sportolás közben észre sem veszi! Erőteljes hangzása segít a koncentráció és a motiváció megőrzésében.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE