Még szélesebb mozdulatok: még hatékonyabb edzés.

SHAPE + elliptikus tréner

Karcsúsításhoz, maximálisan széles mozdulatokkal való edzéshez (rendszeres használatra) A legszélesebb mozdulatokkal hajtható és a leggördülékenyebb elliptikus tréner a választékban. Ideális fogyáshoz, izomerősítéshez és az állóképesség fejlesztéséhez.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8349405
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Súly és méretek Méret H 140 x Sz 62 x M 160 cm
Termék súlya: 55 kg
Doboz Mérete H 118 x Sz 32 x M 64 cm
Teljes súly: 60 kg
AZ ELLIPTIKUS TRÉNER JÓTÉKONY HATÁSAI Teljes értékű mozgás, mely nem jár ütődéssel, rázkódással. Segítségével:
- Fejlesztheti ÁLLÓKÉPESSÉGÉT
- FESZESÍTHETI testét
Az erőnlét megőrzése érdekében a WHO a mozgásforma rendszeres, mérsékelt intenzitású gyakorlását javasolja (légzése könnyed legyen, mozgás közben tudjon beszélgetni): 22 perc/nap
Fogyás, és különösképpen a zsírégetés érdekében a WHO a mozgásforma rendszeres, mérsékelt intenzitású, de hosszabb ideig tartó gyakorlását javasolja: 44 perc/nap
LENDKERÉK ÉS GÖRDÜLÉKENY HAJTÁS A lendkerék határozza meg a pedálozás folyamatosságát.
Minél nagyobb a lendkerék tömege, annál gördülékenyebb lesz a hajtás, azaz annál kellemesebb az edzés.
A SZÍVRITMUS MÉRÉSE A SHAPE + elliptikus tréner pulzusmérő övvel kapható. Ez a legmegbízhatóbb eszköz a pulzus mérésére. Nedvesítse be az öv érzékelőit majd helyezze közvetlenül a mellkas alá! Igazítsa meg! Szívritmusa néhány másodpercen belül megjelenik a konzol kijelzőjén.
A KONZOL AZ ÖN VIRTUÁLIS SZEMÉLYI EDZŐJE A SHAPE + elliptikus tréner konzolja:
- 5 funkciós: elégetett kalória, megtett távolság, edzési idő, sebesség és pulzus a mellékelt pulzusmérő öv segítségével.
- 10 edzésprogram, melyeket személyi edzőinkkel alakítottunk ki és melyek hatékony segítséget nyújtanak Önnek.
Céljaitól függően variálhatja őket (fogyás, kondíciójavítás, feszesítés, teljesítménynövelés, stb.).- 4 felhasználói profil: az egész család használhatja.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER BEÁLLÍTÁSÁHOZ Az elliptikus tréner különböző beállítási lehetőségei:
- pedálok helyzetének beállítása (a kormány mellett, középen vagy a kormánytól távolabb). Az optimális a középső helyzet. Az elülső 175 cm-nél alacsonyabb testmagassághoz megfelelő. A hátsó 185 cm-nél magasabb testmagassághoz ideális.
- Egy kerékkel blokkolható a karok és a pedálok mozgása, hogy maximális biztonságban szállhasson fel és le az elliptikus trénerről.
TANÁCS AZ ELLIPTIKUS TRÉNER ÁTHELYEZÉSÉHEZ Az elliptikus tréner elülső görgőkkel van felszerelve. A kerékpár áthelyezéséhez álljon szembe vele! Egyik lábával tartsa helyben a kerékpárt, döntse enyhén maga felé a kormánynál fogva, míg a görgőkre nem áll! Majd húzza a kívánt helyre!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE