„Lapos has” hatású bokanadrág!

Fitnesz gépek, kardió ruházat Fitnesz gépek, kardió ruházat - SHAPE + bokanadrág fitneszhez DOMYOS - Fitness - DOMYOS
Fitnesz gépek, kardió ruházat

SHAPE + női, karcsúsító, fekete bokanadrág fitneszhez DOMYOS

DOMYOS
Fitneszhez (izomerősítéshez, - feszesítéshez) Shape +: az Ön vonalaival összhangban! A Domyos megalkotta Önnek a karcsúsító bokanadrágot. Széles dereka látványosan karcsúsítja a hasat és az alakot!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 5 990Ft 50 %

Minimum 2 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/12/07 Részére

** Ettől 2016/09/21 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/09/21 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/12/07 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/09/21 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8218887
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Shape + nadrág Ez a Domyos választék lapossá varázsolja hasát! Az elasztán és poliamid alapú anyag, valamint a széles derék laposítja és kisimítja a hasat: jobban tart és kényelmes. Jól tart és hangsúlyozza az alakot: szépnek, magabiztosnak, feszesnek érzi magát benne – és jól érzi magát a bőrében.
Milyen hosszú legyen a szára? A bokanadrágok minden testalkathoz ideálisak: kihangsúlyozzák az alakot. Az alacsonyabb nők lábát fedi, így optikailag magasítja őket. Viseljen fekete vagy színes nadrágot, hogy kiemelje alakját, vagy vegyen hozzá hosszú és lágy esésű ujjatlan felsőt, hogy elrejtse alakja tökéletlenségeit!
A Shape + termékválaszték A Shape + termékek célja, hogy a nők szépnek érezzék magukat sportruhában is. Karcsúsító hatású, előnyös, hogy edzés közben is magabiztos legyen.
A termékeket használat közben teszteljük és a számos vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
Regular vagy Slim: milyen szabású legyen a nadrág szára? A Slim rásimul a testre és kiemeli a lábak hosszát. A csípőt és a feneket takaró hosszú, bő felsővel vagy rövid, testhez álló ujjatlan felsővel viselje!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Karcsúbb alak:A nők 81%-a* érezte a különbséget: alakjukat karcsúbbnak, magukat szebbnek találták benne. Laposítja a hasat: Széles dereka láthatóan karcsúsítja a hasat és az alakot!A nők 94%-a* laposabbnak érezte a hasát.*320 nőből álló tesztcsoporton végzett felmérés.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE