Okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakoztatható.

Kerékpár - BTWIN - Sebesség- és csapásszám mérő B'TWIN
Kerékpár - BTWIN

Bluetooth Smart sebesség- és csapásszám mérő B'TWIN

B'TWIN
Méri a kerékpár haladási sebességét és a pedálfordulatszámot. A Bluetooth Smart sebesség- és pedálfordulatszám mérő okostelefonhoz, táblagéphez és minden más, az előzőekhez hasonló technológiával rendelkező készülékhez csatlakoztatható (számláló, GPS,. . . ).

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 9 590Ft %

Minimum 9 590Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8348589
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kompatibilitás Figyelem! Nem minden okostelefon és táblagép kompatibilis a Bluetooth Smart technológiával! Ellenőrizze a készüléke kompatibilitását a következő oldalon: http://support.geonaute.com/bluetooth.
Android készülékekhez a "Decathlon Utility" alkalmazás is használható.
Telepítés A telepítési utasításokat a telepítési videóban tekintheti meg. Az érzékelő LED-del van felszerelve, melynek segítségével ellenőrizheti, hogy megfelelő-e a telepítés. Ha a mágnes megfelelő helyen van az érzékelőhöz képest, akkor a LED villog, amint a mágnes elhalad az érzékelő előtt. Sebességmérésnél (a mágnes a hátsó kerék küllőjére van felszerelve) a LD sárgán, a pedálozás mérésénél (a mágnes a pedálkarra van felszerelve) pedig pirosan villog. A LED 10 villanás után elalszik.
Alkalmazások kompatibilitása. Mi az ingyenes "Wahoo Fitness" alkalmazást javasoljuk a mérőeszköz smartphone-hoz történő csatlakoztatására. A mérőeszköz kompatibilis a Strava alkalmazással is, azonban ez az alkalmazás kizárólag a pedálfordulat adatait veszi figyelembe. A Strava a smartphone GPS rendszerét csupán a sebességhez használja. A mérőeszköz más alkalmazásokkal való kompatibilitását nem teszteltük, ezért más alkalmazások használata esetén nem tudjuk garantálni a termék megfelelő működését.
Telepítési tanácsok. A mérőeszközt nem lehet a Bluetooth beállítások menüpont segítségével közvetlenül a smartphone-hoz csatlakoztatni. A mérőeszköz csatlakoztatásához az Ön által használt alkalmazást kell közvetlenül igénybe venni. Ehhez a "Wahoo Fitness" alkalmazást ajánljuk Önnek. Ahhoz, hogy a rendszer érzékelje a mérőeszközt, szükséges a pedált néhányszor megforgatni.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE