Nagyon kényelmes légzést biztosít!

SCD 500 DIN reduktor szett

Minősített búvárok részére. Első lépcsős kiegyensúlyozott szeleppel ellátott reduktor: kényelmes légzés. Fogtecnikailag kialakított, anatómiai csutora. Ergonomikus kilégzőbajusz és fedél: elvezetik a légbuborékokat az arc elől.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8357780
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A szett összetétele A szett tartalma:
- 1 DIN Subea SCD 500 reduktor kiegyensúlyozott dugattyúval (75 cm-es tömlő)
- 1 Subea oktopusz (100 cm-es tömlő)
- 1 SUBEA nyomásmérő
Kiegyensúlyozott első lépcső, könnyű légzés A Subea 500 reduktor első lépcsője forgótornyos, kiegyensúlyozott szeleppel rendelkezik, amely bármilyen vízmélységben megkönnyíti a légzést. 2 nagynyomású (HP) és 4 közepes nyomású (LP) csatlakozót különböztetünk meg. A kiegyensúlyozott dugattyús első lépcsőket a rendszeresen búvárkodóknak ajánljuk.
KILÉGZÉS: szabad látómező, kevesebb zaj A reduktor második lépcsőjének természetes légzést kell biztosítania. Kiváló minőségű, jelentősen csökkenti a stresszt, növeli a búvár biztonságát. Könnyen, erőlködés nélkül belélegezhető, kellő mennyiségű levegőt biztosít.
A kupak áramvonalas nyílásai miatt könnyű a belégzés. A fedél exkluzív design-jának köszönhetően a reduktor nincs állandó áramlásnak kitéve.
Kilégzés: szabad látómező, kevesebb zaj A kilégzés során az ergonomikus kilégzőbajszok úgy vezetik el a légbuborékokat az arc mentén, hogy a zaj ne zavarja a búvárt és a buborékok ne kerüljenek a búvárszemüveg elé. Kevésbé zavaró sportolás közben, így örömtelibb használatot biztosít!
SUBEA reduktorok: szabadalmazott, exkluzív anatómiai kupak! A fogszakorvosok közreműködésével kifejlesztett csutora rendkívül kényelmes használatot garantál az anatómiai kialakításnak köszönhetően. Exkluzív, az állkapcsok felépítésének megfelelő kialakításának, a szájpadlásnál lévő kis „szárnyaknak”, a nyelvtámasznak, a különböző vastagságú és sűrűségű (egy, vagy kettő) anyagoknak köszönhetően könnyű a szájban tartani.
SUBEA nyomásmérő: Nyomásmérő legfeljebb 400 bar nyomású bűvárpalackhoz. Nyomásmérő 400 barig, megfelel 200-300 baros technológiáknak. Nagy nyomású rendszerekkel kompatibilis. Piros zóna 50 és 0 bar között, a fokozott biztonság érdekében. Kiegészítő oldalgyűrű a biztonsági heveder rögzítéséhez.
Rozsdamentes, egy darabból öntött, krómozott sárgaréz ház. Robbanás- és ütésálló.
Érzékeny, berillium-réz spirál elem.
Tömlő külső átmérője: 55 mm.
Külső menetes. 7/16'' HP. Lumineszkáló kijelző.
Tömlők súlya és hossza Az első lépcső súlya: 750 gramm
Második szint súlya tömlővel (75 cm): 350 gramm
Oktopusz súlya tömlővel (100 cm): 365 gramm
Nyomásmérő súlya: 260 gramm
Összsúly: 1492 gramm
Subea második lépcsős szelepes oktopusz nagy membránnal és szelepgombbal. Egyszerű, masszív kialakítású, megbízható és tartós SUBEA második lépcsős oktopusz: ideális kezdő merülőknek és biztonsági levegőellátásként, mivel 1 méter hosszú, sárga tömlője egyszerű levegőmegosztást tesz lehetővé.
Reduktor tanúsítványa A kiegyensúlyozott első lépcsős SUBEA-TRIBORD SCD 500 légzőautomaták nem hideg (+10°C-nál magasabb hőmérsékletű) vízben történő használatra alkalmasak.
A DIN reduktor 300 bar-os nyomásra van tanúsítva.
Karbantartási javaslat Soha ne használon szénhidrogén alalpú vagy oldószeres termékeket a csutora vagy a reduktor tisztításához vagy kenéséhez. Ne használjon aerosolos termékeket, mert a hajtógáz megtámadhatja a műanyag felületet.
Tárolási javaslat Fontos, hogy a teljes búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól (elektromos motorok, tűzhely, stb.) távol tárolja és védje az ultraibolya sugárzástól. Ellenkező esetben a tömítés gyorsabban károsodhat és ez veszélyeztetheti a biztonságát és a reduktor megfelelő működését. Hőtől és napfénytől védett száraz helyen tárolja!
Reduktor ellenőrzése A Subea javasolja, hogy a reduktort kétévente vizsgáltassa felül, valamint legalább évente egyszer vizuális ellenőrzést is végeztessen rajta. Ezt a két vizsgálatot SUBEA minősítéssel rendelkező szerelőműhelynél kell elvégeztetni.
Különösen intenzív szezon után (több, mint 100 merülés) vagy hosszú ideig tartó tárolás utána szintén érdemes ellenőrizni a terméket.

http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Termékjótállás A Subea-Tribord termékekre két év jótállás érvényes (az országban érvényben lévő jogi szabályozásnak megfelelően) a vásárlástól számított két évig és két év jótállás (az országban érvényben lévő jogi szabályozásnak megfelelően) vonatkozik a rejtett hibákból eredő meghibásodásokra. Termékeink sportolás céljából történő, nem professzionális használatra készültek. A jótállás nem terjed ki a nem megfelelő használat során bekövetkező ütések okozta károkra vagy a használatból eredő normál kopásra.
Mit jelent a SUBEA márka? A Tribord Búvárkodás átalakult: jelenleg SUBEA, a Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, palackos merülés, víz alatti vadászat és szabadtüdős búvárkodás) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük.
Miért SUBEA? Mert: „SUBaquatic Experiences are Amazing!”
Bővebb információ: www.subea.com
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Az összes reduktor fejlesztése során a DAN Europe független, orvosi tanácsadást biztosító szervezet által készített használati és gyakorlati tesztek (statikai, dinamikai és biomechanikai elemzés) eredményeit használtuk fel. *A DAN Europe (Divers Alert Network Europe) egy nemzetközi orvosi és kutatási non-profit szervezet, mely a légzőkészülékes búvárok biztonsága és egészsége érdekében fejti ki tevékenységét.
Szakértőnk ajánlása Technikai partnerünk: a Decathlon által létrehozott Water Sports Center-ben található Planet Ocean (ötcsillagos PADI) búvárközpont (Hendaye, Franciaország). A búvárközpont egész évben SUBEA termékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkája segíti a SUBEA termékek fejlesztését: a termékmenedzserekkel, formatervezőkkel és mérnökökkel együtt részt vesznek a termékfejlesztésben, kezdő és profi búvárokkal a prototípusok tesztelésétől a hosszú lefutású, kopást vizsgáló próbákig.
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE