Sportalkalmazáshoz kapcsolódó mérleg.

Elektronika Multisport kiegészítők - Scale 700 online mérleg GEONAUTE - Elektronika, tájékozódás
Elektronika

Scale 700 testösszetétel-elemző online személymérleg GEONAUTE

GEONAUTE
Sportolóknak, a test változásainak nyomon követéséhez, sporttevékenységhez rendeléséhez. A myGeonaute connect alkalmazásban szereplő útmutatók és magyarázatok segítségével nyomon követheti és értelmezheti testösszetételének változásait.
Decathlon
ig 14 990Ft %

Minimum

14 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
14 990Ft %
14 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8353713
TERMÉKELŐNYÖK
Az eredmények mérése Súly, testzsír, izom, csont, víz, testtömegindex, alapanyagcsere.
Összekapcsolhatóság Az adatokat myGeonaute connect alkalmazáson keresztül telefonra továbbítja.
Coaching A myGeonaute nyomon követi és megmagyarázza a test változását.
Sokoldalúság Automatikus felhasználó-felismerés. Max. 8 felhasználó.
Pontosság Pontosság: 100 g. Max. teherbírás: 150 kg
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mérje meg testsúlyát és teste egyéb adatait! A Scale 700 online mérleg lehetővé teszi a test változásainak nyomon követéséhez és mérését: súly, zsírtömeg, izomtömeg, víztömeg és csonttömeg.
Vezeték nélküli szinkronizálás okostelefonnal A Scale 700 okostelefonján keresztül vezeték nélkül szinkronizál az Ön Decathlon coach fiókjával. Így a mért értékeket Ön bárhol, bármikor elérheti okostelefonjáról.
Kövesse nyomon hosszú távon testének változásait! A myGeonaute alkalmazás megőrzi mért adatait és megjeleníti a test rövid- és hosszú távú változásait.
Teljeskörű kép a napi energia-felhasználásról. A Scale 700 mérleg kiszámolja az alapanyagcserét (nyugalmi helyzetben szükséges energia-bevitel), ehhez hozzáadja a napközben elégetett kalóriákat. Így Ön teljes körű képet kaphat napi energia-felhasználásáról.
Kösse össze sporttevékenységét és testösszetételének változásait! A Scale 700 csatlakozik a myGeonaute sportalkalmazáshoz. Így Ön könnyedén összekötheti teste jellemzőit és sporttevékenységeit.
Mérleg az egész családnak A Scale 700 8 felhasználót ismer fel automatikusan. A mért adatokat minden felhasználó saját myGeonaute fiókjával szinkronizálja, így azok ismeretlenek maradnak mások előtt.
Bio impedancia mérési technológia és ITO elektróda A Scale 700 az impedancia mérési technológia segítségével állapítja meg a test összetételét. A mérleg vezető üvegből készült elektródán keresztül (ITO technológia) nagyon gyenge áramot küld a testbe. Ez a veszélytelen eljárás teszi lehetővé a test teljes összetételének algoritmusok segítségével történő meghatározását.
Tökéletesen illik otthonába A Scale 700 visszafogott designjának és kis helyigényének köszönhetően tökéletesen illik otthonába.
Biztonságosan kezelt, elmentett mérési adatok, amelyek bárhonnan és élethosszig elérhetőek. A felhasználói azonosító rendszernek köszönhetően a mérleg a mért adatokat kizárólag az Ön személyes myGeonaute fiókjába küldi el. Ezek az elmentett adatok örökre elérhetőek lesznek az Ön fiókjában bármilyen számítógépről vagy okostelefonról. Ráadásul a mérések teljes listáját le is töltheti Excel-formátumban, így saját elemzéseket is végezhet.
Energiaforrás 4 db AAA elemmel működik. Elemmel kapható
Mértékegységek Kilogramm/Font/Stone
ANYAGÖSSZETÉTEL
Korlátozott felhasználás: Ne használja pacemakerrel vagy implantátummal!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!