Valódi brazil fürdőruha alsó, a nyár kedvence!

Szörfözés Vízisport ruházat - SANA neonpiros bikini TRIBORD - Vízisport ruházat
Szörfözés

SANA kivágott, női bikinialsó, korallpiros TRIBORD

TRIBORD
Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz. Fürdőruha alsó a brazil kollekcióból! Magasan felvágott alsórész nagy gumis hajtásokkal oldalt, szabadon hagyja a fenékrészt és hosszú comb hatását kelti.

Szín : RÓZSASZÍN

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 1 990Ft 25 %

Minimum 1 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/06/28 Részére

** Ettől 2016/06/27 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/06/27 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/06/28 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/06/27 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8363177
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Intenzív szörfözéshez. Intenzíven szörfözőknek, akiknek ez a kedvenc sportja. Sportolás során a line up helyéig evezzen, majd bukjon le a víz alá ha shortboardot használ, vagy merüljön le, ha longboardozik. Az egy méternél nagyobb, erős hullámokon bizonyíthatja a kitartását. Mozgás közben és erős hullámokon is gondtalanul élvezheti kedvenc vízi sportját!Széles választék intenzív sportoláshoz, amely ideális minden testalkathoz.
Testalkat A brazil kollekciónkba tartozó SANA bikinialsó magasan felvágott, ugyanakkor használat közben jól tart. Fazonja vizuálisan nyújtja a combot de nem takarja a feneket. Azoknak a nőknek készült, akik teljes mértékben meg akarják mutatni az alakjukat, akiknél nem feltétlen előnyös, ha a fürdőruha takarja a feneket, sőt, éppen ellenkezőleg!
Méretek szárazon és vizesen Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére, éreznie kell, hogy tart. Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát többszöri mosást követően.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE