Agilitás, gyors tempó, profi- ez a Viper

Salming Viper 2.0

Viper egy gyors tempójú agilis cipő minimalista profillal, és kiváló stabilitással. A Viper cipő külső széle az úgynevezett 11 fokos szög koncepcióval is el van látva, amely a segít elkerülni a bokasérülések kockázatát.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8375561
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Cipő felépítése Ha Te a Race cipő szerelmese vagy, akkor a Vipert alacsonyabbnak fogod érezni kevesebb párnázottsággal az elülső láb résznél, ezáltal talaj-közeli érzésed lesz a, illetve a láb elülső része sokkal légáteresztőbb lesz. A cipő felépítését a SalmingRunning futócipők ihlették, amelyek három rétegből és egy ExoSkleton vázból épülnek fel.
A cipő talprésze egy speciális EVA - RunLite rendeszerrel van ellátva annak érdekében, hogy az első pillanattól jó érzés legyen a cipőt viselni.
Stabilitás A cipő középpontjában a T.G.S. 62/75 fokos rendszer található, amely kifejezetten a távolságot jelöli a saroktól talp párnás felső részéig annak érdekében optimalizálja a stabilitást, a komfortot, és teljesítményt. Ennek a kialakításnak a kulcsa az úgynevezett „balett” vonal, amely a külső talp élével 75 fokos szöget zár be, ezzel biztosítva a stabilitást. Ezzel a szöggel szemben található a talp felső része, amely a természetes mozgást stimulálva lett fejlesztve.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE