Exo Skeleton stabilan és helyén tartja a lábfejet

Salming Race R3 3.0 Junior

a Race egy nagyon könnyű,puha és stabil cipő,amely a lábfej természetes mozgását stimulálják.RE35 pedig csillapítást ad a talpnak Ez a nagyszerű cipő a külső szélén az úgynevezett 5 fokos szög koncepcióval is el van látva, amely a segít elkerülni a bokasérülések kockázatát.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8375560
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Cipő felépítése A cipő felső része tartós, könnyű poliészter szövetből készült, amely ötvözve van egy speciális fekete EXO-skeleton vázzal, amely stabilan és a megfelelő pozícióban tartja a lábfejet oldalirányú mozgásoknál és magas intenzitású tevékenységeknél. Az egyedülállóan kényelmes kialakításának köszönhetően az első pillanattól tökéletes komfortérzetet biztosít, a betörésének ideje pedig gyakorlatilag nullára redukálódik.Írányváltoztatásaidat az XR110 kiváló tapadású külső talp segíti.
Stabilitás A többi konkurens márkával összehasonlítva, a Race cipőnek kisebb a lejtése saroktól talpig, és vastagabb a lábfej első részénél a talp kialakítása, amely nagyszerű „elugró” tulajdonsággal látja el a cipőt, ezáltal extra kényelmessé, és élvezetessé teszi a cipő használatát futás közben! A cipő középpontjában a T.G.S. 62/75 fokos rendszer található, amely kifejezetten a távolságot jelöli a saroktól talp párnás felső részéig annak érdekében optimalizálja a stabilitást, a komfortot és teljesítményt
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE