A kapucnit és a zsebeket vitorlázáshoz tervezték!

S100 gyerek vitorlás kabát

Alkalmankénti hajózáshoz hűvös és meleg időben. Szeles időben ideális viselet kezdő sportvitorlázóknak/katamaránozóknak. A kapucni követi a fej mozgását. Állítható kabátalj és mandzsetta a széllel szembeni védelemhez. 2 praktikus zseb.

Szín : Kanárisárga / Világosszürke

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8370098
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az S100 viharkabát vízhatlansága : A kabátot 3 órás viharteszt során teszteltük, 60 liter/h/m² mennyiségű vízzel. Ez megfelel egy közepes zápornak vagy egy tartós de gyenge esőzésnek.

Ez a teszt bebizonyította, hogy a víz sem a vízhatlan varrásokon, sem az anyagon nem jut át. A beállítások és a kívül található részek (gallér, medence és csukló) nem engedik a vizet befolyni álló helyzetben és mozgáskor rendkívüli mértékben csökkentik.
Az S100 viharkabát állíthatósága :Cipzár : A gallér cipzárral záródik, mely teljesen eltakarja a nyakat és az állat, így védelmet biztosít a szél és az eső ellen.
Az S100 viharkabát állíthatósága : Derékrész és mandzsetták : Maximális vízhatlanság, mozgásszabadság és szélvédelem! :
* 2 oldalt gumírozott derékrész.
* gumírozott, visszahajtható kabátujjak : a megfelelő méretre igazíthatóak.
Az S100 viharkabát zsebei : A zsebek úgy lettek elhelyezve, hogy a mentőmellény ne takarja le őket, így bármikor gond nélkül használhatóak.
A méretük kialakítása során fontos szempont volt, hogy ne legyenek zavaróak vagy nehezek a bennük tárolt eszközök, így a megfelelő mozgásszabadságot biztosítják.
Ennek megfelelően 2 energiaszelet tárolására alakították ki a koncepciót és végezték a teszteket.A tesztek során a zsebek tartalma szükség esetén mindig elérhető volt.
A kabát saját zsebébe hajtogatható!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A termék vízzáróságát laboratóriumban tesztelték. A terméket vitorlásklubok sportolói kabin nélküli sportvitorlán/katamaránon tesztelték vitorlázás közben. Tervezői csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) fejlesztette és tesztelte. A 47°Nautik vitorlás iskola által tesztelve (golfe du Morbihan, Vannes en Bretagne - Franciaország) a 2016-os szezonban.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE