Nedvesen is véd az UV-sugárzástól!

RIDE UV-szűrő felső, fekete

Szörfözőknek 20°C-nál melegebb vízben. Védi a bőrt a napfénytől és nem okoz irritációt. Rövid ujjú női póló UV-szűrő anyagból, véd a naptól, még a vízben is, és véd a kidörzsölődéstől a deszkán. .

Szín : FEKETE / NARANCSSÁRGA / Poroszkék

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8356759
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
PROFILTER UV-védelem A UV-védelemmel ellátott TRIBORD textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A textilszálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak a mosás után is.
Gyorsan szárad A nedves poliészter anyag gyorsan megszárad.
Napsugárzás elleni védelem A póló ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A póló viselete mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát. A szabvány előírásait figyelembe véve, a termék az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrje. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.
Homoktaszító anyag A szövés szerkezete miatt nem ül meg a szálak között a homok.
Nem irritálja a bőrt Véd a szörfdeszka vagy a bodyboard okozta kidörzsöléstől és ebből adódóan a bőrirritációtól. Overall alatt is viselhető, megakadályozza a kidörzsölődést, nevezetesen a nyak és a hónalj vonalában. Alaposan átgondoltuk a Tribord póló testhez simuló szabásvonalát, mely a hónaljnál lévő varrásmentes kialakítás révén csökkenti az ismétlődő evező mozgásból adódó irritációt.
Rögzítés A Tribord UV-szűrő póló behúzózsinórral készült, mely a csípőnél található. Segítségével összehúzható a póló, ezáltal jobb tartást biztosít. A fürdőnadrág zsinórja is átfűzhető rajta, így a felső nem csúszik fel mozgás közben.
Útmutató a napsütés elleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során bekövetkező nyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE