Színes mintázat a sportos megjelenéshez.

Úszás Úszás - RIANA  ALLNAVA úszódressz NABAIJI - Víz - TRIBORD, NABAJI
Úszás

Riana All rózsaszín egyrészes lány úszódressz NABAIJI

NABAIJI
Alkalomszerű úszóedzéshez nem több, mint heti egy alkalommal. Színes mintázatú egyrészes lány úszódressz a sportos megjelenéshez.

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 3 490Ft %

Minimum 3 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8321469
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat: Eseti használat: alkalomszerű úszáshoz szinttől függetlenül nem több, mint heti egy alkalommal. Az úszódressz mindenekelőtt a jó közérzet biztosítása és az egészség megőrzése érdekében végzett vízi sportokhoz ajánlott. A Nabaiji a fürdőruhák széles skáláját kínálja a vízi sportok kedvelőinek. A termékeket az úszás sajátosságainak figyelembevételével és a testfelépítés alapján tervezték meg.
Fazon Hátul keresztezett pántok. egy úszódressznek feltétlenül kényelmesnek kell lennie annak érdekében, hogy biztosítsa a szabad mozgást anélkül, hogy zavarná az úszót vagy sérüléseket okozna úszás közben. Épp ezért, a hát kialakításának fontos szerepe van a fürdőruha kiválasztáskor. A hátul keresztezett pántok szabad mozgást biztosítanak. A pántok nincsenek egymáshoz rögzítve, így az úszódressz minden testalkathoz ideális.
Anyag Anyag:80% poliamid, 20% elasztán. Rendszeres uszodai használat esetén a vízben lévő klór roncsolja a fürdőruhát. Az elasztán, mely rugalmassá és így kényelmessé teszi az anyagot, érzékeny a klórra. Az alkalomszerű úszáshoz ez a fürdőruha tökéletes választásnak bizonyul. Intenzív és rendszeres úszáshoz 100% poliészter anyagot ajánlunk.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE