Ötletes megoldás síléc és snowboard szállításához.

Reverse FS 500 hátizsák

Síeléshez, snowboardozáshoz, biztonságos, stílusos hátizsák, mely jól tart. A Freestyle egy teljes értékű, jól felszerelt, technikai hátizsák, mellyel szállíthatja síléceit, snowboardját vagy gyerek síléceit. 23 literes űrtartalma ideális 1 napos síeléshez.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8343128
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Ergonomikus kialakítású vállpántok: A 3 mm-es EVA + 8 mm-es PU vállpántok maximális kényelmet biztosítanak akkor is, ha táskával hordozza snowboardját vagy síléceit.
Nélkülözhetetlen egy síeléssel töltött nap során.
Zsebek Hátizsák síeléshez több nagyméretű zsebbel és számos belső rekesszel. A hátizsák főbb méretei: (29 cm széles x 48 cm magas x 18 cm mély); a 7 literes, második rekesz méretei megegyezőek x 5 cm széles; Fő rekesz: 13 l-es, 11 cm széles; 1,5 l-es, szivacsozott síszemüveg-tartó zseb (21 cm széles x 16 cm magas x 5 cm vastag). Irattartó zseb: (szélesség: 22 cm x magasság: 22 cm x vastagság: 5 cm).
Fogantyú Könnyen kézbe fogható, ideális a táska szállításához, tárolásához.
Könnyen állítható. Két állítható pánt: a hasi és mellkasi pántok segítségével a hátizsák a testalkatnak megfelelően állítható be.

Síléc-tartó pántja a megfelelő méretre állítható.
Gyerek és felnőtt síléchez is megfelel.
A táska háta 3 mm-es PE habszivaccsal bélelt merev háta kényelmessé és stabillá teszi a táskát.
Hordrendszer A hordszíjak segítségével egy pár, legfeljebb 140 mm-es híddal rendelkező sílécet vagy egy snowboardot szállítható. Állítható, így a snowboard vagy a síléc mellett egy pár gyerek sílécet is szállíthat vele.
Reverse rendszer - használati útmutató Az exkluzív Reverse technológiának köszönhetően a táska egyetlen egyszerű mozdulattal előre fordítható, így könnyen hozzáférhet felszereléséhez, vagy felszállhat a felvonóra. Hogyan használjam? Fogja meg a csat alsó részét és húzza lefelé!
Szorítsa a jobb karját a testéhez, bal kézzel húzza meg a fogantyút, hogy a hátizsák Ön elé kerüljön!
Hátizsák alja A táska alja 900 denes, poliuretánnal bevont poliészter: kopásálló és szigetelt, így felszerelése akkor sem lesz nedves, ha leteszi a hóba a táskát.
Szorító heveder Szorítószíjai révén a táska méretét a tartalmának megfelelő beállíthatja.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE