Alapszintű védelem, amelyet magával vihet

Túrázás - Quechua - RainCut gyerek túradzseki QUECHUA
Túrázás - Quechua

Raincut gyerek, vízhatlan túradzseki, rózsaszín QUECHUA

QUECHUA
Gyerekeknek, túrázáshoz, véd a széltől és az esőtől. A könnyű, vízhatlan és jól szellőző gyerek, esőkabát könnyedén elfér táskájában és kiegészítő védelmet biztosít zápor esetén. A felszerelés elengedhetetlen kelléke!

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 2 490Ft 8 %

Minimum 2 290Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2017/02/13 Részére

** Ettől 2017/02/13 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2017/02/13 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2017/02/13 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2017/02/13 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8330803
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az anyag vízhatlansága A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (60 liter víz/m²/2 óra). Ez a teszt egy közepes hegyvidéki zápornak felel meg.
Az anyag légáteresztése Az összetevők légáteresztő képességének vizsgálatát a RET párologtatási ellenállás tesztelésével végezzük (a teszt az ISO 11092 szabványon alapul). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET < 9 = a szövet légáteresztése kiváló/920 = alig vagy nem légáteresztő.
Jellemzők 2 tépőzáras zseb, cipzáras nyak, gumírozott csuklórész és derék. Saját zsebébe hajtogatható.
Tartós használat Az anyag a kopást és dörzsölést vizsgáló teszteken is megfelelt, laboratóriumi tesztekkel bizonyított, hogy a polár nem bolyhosodik. Színtartó teszt: az anyag színtartó, a textilfesték nyál hatására sem enged a színéből. Anyagtartósság teszt: a rendszeres mosás nem változtatja meg az anyag tulajdonságait.
Mosás: 1/ Gépben mosható (30-40°C-on): a tépőzárakat zárja be, kímélő mosószert használjon! A kabátokat és nadrágokat kifordítva mossa! Lazítsa ki a pántokat és a gumírozott részeket! 2/ A ruhákat enyhén összehajtva helyezze a gépbe: így a ruha károsodhat. 3/ A különböző típusú és színű ruhákat külön mossa! 4/ Ne használjon fehérítőt! 5/ Bővizű öblítést, alacsony fordulatszámon centrifugázó programot válasszon! Kötélen vagy gépben (alacsony hőfokon, rövid ideig) szárítsa!További információk: htt
Környezeti értékek A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.

További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A legjobb összevetőket kiválasztó Kutatás és Fejlesztés részlegünk laboratóriuma, valamint fiatal tesztelőink a Mont Blanc lábánál segítik a termékfejlesztést.
Szakértőnk ajánlása Fejlesztőközpontunk a Mont-Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután szigorú teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE