100%-ban vízhatlan, kis súlyú és kompakt felső.

RAIN női trail esőkabát, lila

Női terepfutóknak edzésre vagy versenyre esős időben. Anyagösszetételének és vízzáró varrásainak köszönhetően a Rain Kiprun terepfutó kabát teljesen vízhatlan. Könnyen elfér a hátizsák alján. Megfelel a leghosszabb ultra trailhez is.

Szín : Éjkék

 

Ref. : 8340690
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság 100% vízhatlan (10000 schmerber), innovatív összetevője (Novadry membrán) és a vízálló varrás révén. A kényelmesebb viseletet tovább növeli a dzseki alján lévő zárórendszer, amely hideg időben lecsökkenti a beáramló levegő mennyiségét.
Légáteresztés Membránjának (RET<6) köszönhetően légáteresztő.
Az anyag légáteresztő képességének vizsgálatát párolgási ellenállásának tesztelésével (RET) végezzük (az ISO 11092 szabvány szerint). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET < 9 = a szövet légáteresztése kiváló / RET < 12 = nagyon jó / RET < 20 = légáteresztő / RET > 20 = alig vagy nem légáteresztő.
Egyszerű tárolás A két zseb további kényelemmel szolgál. A jobb oldaliban lévő kis fülke gondoskodik egy smartphone (I phone típusú) vagy egy kulcs zavarmentes elhelyezéséről futás közben.
Kapucni Az esőkabáton lévő kapucni a gallérba hajtogatható és egy egyszerű tépőzárral rögzíthető. A behúzó segítségével a kapucni könnyen a fejhez igazítható, így mozgás közben sem akadályozza a látást. Rugalmasan követi a fej mozgását. A félmerev ellenző megvédi a homlokot az erős esőzésben. Két zárórendszer. Az egyik hátul a mélység állítására, a másik az állrész két oldalán két behúzóval.
Gallér Az esőkabát széles gallérja megvédi a nyakat, ugyanakkor jól szigetel és melegen tartja a futót a hosszabb szabadtéri tartózkodás vagy terepfutás során rossz időben.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az esőkabátot laboratóriumi körülmények között és sportolás közben tesztelték különböző szinten teljesítő terepfutók segítségével. A tesztelők mindegyike szívesen viselte, mert a terepfutás minden változatánál hatékony védelmet nyújtott az eső és a szél ellen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE