A LEGJOBB ÁRAJÁNLATUNK: légáteresztő esőkabát

Túrázás - Quechua Túrázás - Rain-cut férfi túrakabát QUECHUA - Férfi túraruházat
Túrázás - Quechua

Rain-cut piros, férfi vízhatlan túrakabát QUECHUA

QUECHUA
SÍKVIDÉKI TÚRÁZÁSHOZ: extra védelem az eső ellen. A LEGJOBB ÁRAJÁNLATUNK: Könnyű, összehajtható, vízhatlan és légáteresztő kabát. lényegre törő design, technikai kialakítás és extra védelem verhetetlen áron.

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 2 490Ft 40 %

Minimum 1 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/11/03 Részére

** Ettől 2016/11/02 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/11/02 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/11/03 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/11/02 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8302397
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Információk a méretválasztáshoz Bő szabása miatt pulóver vagy polár fölött, második rétegként is hordható.
Kapucni Rugalmas zsinórral, zsinórrögzítővel állítható. Állíható, formázott szemellenző védi az arcot.
Zsebek 1 oldalső cipzáros zseb, melybe belehajtogatható a kabát.
Alul behúzható Zsinórral + zsinórrögzítővel állítható.
Alul behúzható Gumírozott kialakítás.
A termék előnyei félig cipzáras nyakrész, könnyű felvenni.
Ajánlott kiegészítő termékek Rain-Cut termékcsaládba tartozó vízhatlan nadrág, mely védi a test alsó részét, így teljes körű és hatékony védelmet élvez majd a szél és az eső ellen. Karbantartó termékek: permet vagy folyadék formájában felvitt impregnáló felületi kezelés. A megújító vízlepergető kezelés célja az anyag vízhatlanságának megőrzése a termék teljes élettartama alatt.
Az anyag vízhatlansága Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb a nyomásérték, a szövet annál inkább vízálló. Egy 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm nagyságú vízoszlopnak áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak felel meg).
A ruha vízhatlansága Technológiák: a ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (60 liter víz/ m²/2 óra). Ez a teszt egy közepes hegyvidéki vihart szimulál.
Az anyag légáteresztése Az összetevők légáteresztő képességének vizsgálatát RET párologtatási ellenállásának tesztelésével végezzük (a teszt az ISO 11092 szabványon alapul). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET<9 = a szövet légáteresztése kiváló/ 920 = alig vagy nem légáteresztő.
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag így nem ázik át, könnyű és meleg marad. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (minden 3. mosásnál után ajánlott). A Quechua minden esődzsekije részesül vízlepergető kezelésben.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk.
Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden termékünket a gyakorlatban is, a valóságnak megfelelő körülmények között teszteljük egy reprezentatív felhasználói réteg segítségével. Úgy véljük, hogy csak a valós helyzetekben végzett tesztek segítenek, hogy QUECHUA termékeink szakszerűségét és stílusát kialakíthassuk és folyamatosan fejlesszük.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE