A LEGJOBB ÁRAJÁNLATUNK: légáteresztő esőkabát

Rain-cut férfi túrakabát

SÍKVIDÉKI TÚRÁZÁSHOZ: extra védelem az eső ellen. A LEGJOBB ÁRAJÁNLATUNK: Könnyű, összehajtható, vízhatlan és légáteresztő kabát. lényegre törő design, technikai kialakítás és extra védelem verhetetlen áron.

Szín : Cinóbervörös

 

Ref. : 8302397
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Információk a méret és a fazon kiválasztásához Bő szabása miatt pulóver vagy mikropolár fölött, második rétegként is hordható.
Kapucni Rugalmas zsinórral és zsinórrögzítővel állítható. Alaktartó napellenzője védi az arcot.
Alja behúzható Gumírozott zsinórral és zsinórrögzítővel állítható.
Állítható mandzsetta Gumírozott zsinórral behúzható.
A termék előnyei Félig cipzáras nyakra miatt könnyen felvehető.
Ajánlott kiegészítő termékek Az alsótestet védő Rain-Cut vízhatlan esőnadrággal együtt teljes körű és hatékony védelmet nyújt a szél és az eső ellen. Tisztító-, ápolótermékek: vízhatlanító spray vagy mosógépben használatos folyadék: a vízlepergető kezelés célja az anyag vízhatlanságának megőrzése a termék teljes élettartama alatt.
Az anyag vízhatlansága A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (2000mm víz/ m²/ 2 óra). Ez a teszt közepes hegyvidéki záport szimulál.
Az anyag légáteresztése Az anyag légáteresztő képességének vizsgálatát párolgási ellenállásának tesztelésével (RET) végezzük (az ISO 11092 szabvány szerint). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET < 9 = a szövet légáteresztése kiváló/920 = alig vagy nem légáteresztő.
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (minden 3. mosásnál után ajánlott). A Quechua minden esőkabátja részesül vízlepergető kezelésben.
Környezetvédelmi intézkedések A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon döntése értelmében tájékoztatja vásárlóit a környezeti terhelésről. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden termékünket a gyakorlatban is, a valóságnak megfelelő körülmények között teszteljük egy reprezentatív felhasználói réteg segítségével. Úgy véljük, hogy csak a valós helyzetekben végzett tesztek segítenek, hogy QUECHUA termékeink szakszerűségét és stílusát kialakíthassuk és folyamatosan fejlesszük.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE