Nagyon gyorsan felállítható. Könnyű.2 tárolóhely.

Túrázás - Quechua - Quickhiker 2 túrasátor QUECHUA
/common/3Dpictures/a/a41ea4c276e740638ab571d54c8a3fac.zip/index.html
Túrázás - Quechua

Quickhiker 2 túrasátor | 2 személyes QUECHUA

QUECHUA
2 személynek túrázáshoz: gyorsan felállítható és lebontható, könnyű, kis helyigényű, mégis elegendő helyet biztosító sátor. 2 nagy férőhely. Helytakarékos, mégis tágas: kellemes hálófülke-magasság + 2 bejárat tárolóterekkel Praktikus: önhordó, kúp alakú kialakítás. Nagyon gyorsan felállítható, lebontható.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 29 990Ft 10 %

Minimum 26 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/12/20 Részére

** Ettől 2016/12/19 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/12/19 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/12/20 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/12/19 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8206032
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Garancia Mindegyik sátrunkra 2 év garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat esetén (a garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlást igazoló blokkra vagy hűségkártyára). Bármilyen hiba esetén forduljon az Önhöz legközelebb eső Decathlon áruházhoz!
Szellőzés és a páralecsapódás csökkentése A sátor tetején elhelyezett 2 nagy szellőzőnyílás gondoskodik szellőzésről. A nyílások belülről és kívülről egyaránt kinyithatók.
Felállítás/lebontás Kb. 1 perc szükséges a felállításhoz vagy a lebontáshoz. Összeszerelt dupla ponyva és hálófülke. A hálós hüvelyekkel szemben, a sátron elhelyezett rudak meggyorsítják a felállítást.
Önhordó szerkezet, mely könnyen felállítható, bármilyen terepen.
A lebontás is hasonlóan gyors. Huzatban történő tároláshoz csak kösse össze az összecsukott rudakat, majd tekerje fel a sátrat!
Napvédelem A dupla ponyva 30-as védőfaktorú anyaga kiszűri az UV-sugarakat.
Figyelem: Nyitott sátorban jelentős lehet az UV-sugárzás: védje a bőrét!
Rudazat, cövekek Rudazat: 7001 alumínium (Ø 8,5 mm): könnyű, ugyanakkor maximálisan törés- és fagyálló.
Cövekek: Alumínium cövekek.
Szélállóság Minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. A megfelelően felállított sátor kihúzott feszítőkötelekkel kb. 70 km/h-s talajmenti szélben is lakható.
Vízhatlanság A Quechua sátrak vízhatlanságát 200 liter/h/m² víz/4 óra alatt tesztelik laboratóriumban és terepen. Belül poliuretán bevonatú poliészter dupla ponyva, 120g/m² polietilén sátoralj a hálófülkében. Az összes varrás hőragasztott és vízhatlan. A légáteresztő és vízlepergető poliészterrel és szúnyoghálóval készült hálófülke véd a páralecsapódással.
Tárolóhely Hossz: 215 cm. Szélesség: 130 cm a fejnél, 110 cm a lábnál. Magasság: 108 cm.
Méret és súly méret összehajtva Tárolóhuzat szorítópántokkal: 39 x 17 x 17 cm.Önhordó szerkezet.
Súly: 2,7 kg.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mindegyik QUECHUA sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² (200 mm eső óránként) vízzel, 4 órán keresztül teszteltük. A vízoszlop-teszt (= mm schmerber) mindössze a szövet vízhatlanságának mérésére megfelelő. A teszteléssel kizárhatjuk a víz átszivárgását a varrásokon, a nyílásokon, a cipzárokon, a hajtókáknál. Szélállóság: minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. Valós körülmények között végzett tesztek.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE