Numerikus konzol (vezetékes) a kormányszáron.

QUBO DIGITAL WT home trainer

Beltéri kerékpározáshoz. Mágneses fék, 1090 watt és 8 nehézségi fokozat. A nagyméretű, jól olvasható konzolon megjeleníthető az edzés összes paramétere (sebesség, teljesítmény, lejtő stb.).

 

Ref. : 8369373
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
"Qubo" váz Különleges, iránytűvel rendelkező rendszerének köszönhetően a váz élethűen szimulálja az út által keltett hatásokat (súly/erő). Két acéltartójának köszönhetően rendkívül stabil.
8 fokozatú irányítókar Az új, 8 nehézségi fokozattal rendelkező rendszer a lehetséges erőfeszítések széles skáláját nyújtja, így az összes edzéstípust felöleli a hajlékonyság-fejlesztő edzéstől (1. szint) az erőedzésig (magasabb szint) alacsony sebesség mellett is. Új design: a kompakt és agresszív design 8 különböző szintet biztosító, optimális ellenállásváltó mechanizmust eredményezett, így a szintek könnyen kiválaszthatók vagy akár újra választhatók.
Numerikus adatok továbbítása vezetéken keresztül Az ellenállási egység tartalmaz egy érzékelőt, amely vezetéken keresztül továbbítja a kormányra helyezhető konzol felé az edzésre vonatkozó összes adatot.
Numerikus konzol A széles és jól olvasható konzol lehetővé teszi az edzésre vonatkozó összes paraméter, így például a sebesség (pillanatnyi, maximum, átlag, összesített átlag), a teljesítmény (pillanatnyi, maximum, átlag, összesített átlag), a szívritmus (pillanatnyi, maximum, átlag, összesített átlag), a lejtő, a távolság, a pozitív szintkülönbség, az odometria, azz óra, a stopper és a kiválasztott ellenállás megjelenítését.
Pulzusmérő öv Az összes nem kódolt pulzusmérő öv és a kódolt övek többsége, amelyek 5 kHz frekvenciával működnek, kompatibilisek a konzolon található érzékelővel.
My E-Training kompatibilitás A hengert néhány kellékkel kiegészítve kompatibilissá válik a My E-Training programmal, egy az Elite által kifejlesztett új alkalmazással, amely segítségével Apple okostelefonon vagy táblagépen (iPhone, iPod Touch, iPad) megjeleníthetők és kezelhetők a teljesítményre, az ütemre, a pulzusra, a sebességre, az időre és a távolságra vonatkozó adatok az edzés közben.
Misuro B+ kompatibilitás A rendszer kompatibilis a külön kapható Elite MISURO B+ érzékelővel (ref. 8377089). Az érzékelő közvetlenül és egyszerűen felhelyezhető az ellenállási egységre és vezeték nélküli kapcsolattal elküldhetők a sebességre és az ütemre vonatkozó adatok ANT+ és Bluetooth Smart protokollokon keresztül.
Elastogel henger 50%-kal kisebb a zaj, 20%-kal kisebb a gumi kopása és nagyobb a tapadás.
Védelemre vonatkozó tanácsok Óvintézkedések: Ne feledje, hogy amikor szobakerékpárt használ, ez gyakran izzadással jár, az izzadságcseppek pedig a kerékpárra vagy a talajra hullanak.
Épp ezért a következő felszereléseket ajánljuk:
Izzadás elleni háló, mely segít megelőzni, hogy a savas izzadságcseppek a kerékpárra hulljanak, és így károsítsák azt. (ref. 8056757)

2. Home trainer szőnyeg, ami védi a padlót az izzadságcseppektől, növeli a kerékpár stabilitását és csökkenti a zajt. (ref. 8369937)
Külső gumira vonatkozó tanácsok Külső gumik:
Akár országúti, akár MTB kerékpározásról van szó, ajánlott kifejezetten szobakerékpárhoz való abroncsot használni.
Ennek előnye, hogy:

Tovább tart a megerősített szerkezetének és a keményebb gumi anyagnak köszönhetően. Csökken a gördülés zaja.
Stabilitásra vonatkozó tanácsok Stabilitás:
Jó tudni, hogy amikor szobakerékpárt használ, a hátsó kerék rögzített és kissé meg van emelve.
Így tehát javasolt egy elsőkerék támaszt használni.
Ennek előnye, hogy:

1. stabilizálja az első kereket,
megemeli a kerékpár elejét, amiből adódóan tökéletesen vízszintes helyzetben kerékpározhat.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE