Vízhatlanság.

Gyaloglás Sportgyaloglás - Protect 580 gyerek cipő NEWFEEL - Sportgyalogló cipők és kiegészítők
/common/3Dpictures/a/e7c14b671c754b7c822ad01387c8ca66.zip/index.html
Gyaloglás

Protect 580 gyerek sportgyalogló cipő, szürke/ fehér NEWFEEL

NEWFEEL
Rendszeres sportgyalogláshoz. Magas szárú és vízlepergető: a Protect 580 gyerek sportgyalogló cipő tökéletes esőben gyalogláshoz.

Szín : SZÜRKE / FEHÉR

Decathlon
ig 8 990Ft %

Minimum

8 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
8 990Ft %
8 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8366800
TERMÉKELŐNYÖK
Rugalmasság A talp hajláskönnyítő bemetszéseinek köszönhetően jól hajlik.
Jól tart Felsőrésze jól tartja a lábat.
Vízhatlanság Vízhatlan kezelésű felsőrész.
Tartós használat Megerősített orr: strapabíróbb.
Tapadás Csúszásgátló gumi talpa jól tapad.
Kényelem Polár bélése és pereme kényelmessé teszi.
Könnyű le- és felvétel A tépőzár és a gumis fűző révén a gyerekek egyedül is felvehetik.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A gyaloglócipő tornaórára is megfelelő? Sportgyalogló cipőink ideálisak tornaórára: a talpuk nem hagy nyomot a tornaterem padlóján, hajlékonyak, jól tapadnak, könnyűek és jó tartást biztosítanak.
Tehetek ortopéd talpbetétet gyerek sportgyalogló cipőbe? Ortopéd talpbetét viseléséhez egy számmal nagyobb méret szükséges vagy ki kell venni a cipőből a talpbetétet!
A Newfeel gyerek cipők saroktartása A jobb tartás érdekében minden Newfeel gyerek cipő megerősített kéreggel rendelkezik.
Érdemes egy mérettel nagyobb cipőt venni a gyereknek, hogy hosszabb ideig hordhassa? Nem! Ha túl nagy a cipő, nem tartja megfelelően a gyerek lábát, különösen a saroknál. Így a láb oldalirányban elmozdulhat, és a cipő már nem simul a lábhoz. Emiatt a gyerek természetes járása megváltozhat, amit a térd, a medence és a hát igyekszik kompenzálni. Ugyanakkor a túl szoros cipő sem megfelelő. A cipő orra és a lábujj között 6 mm távolság szükséges.
Hogyan ellenőrizhető, hogy a gyerek számára választott méret megfelelő-e? A cipő felpróbálásakor a gyerek tolja előre a lábát a cipőben. Tenyérrel megnyomva lehet ellenőrizni a cipő orrát, hogy nem hajlítja-e be a lábujjait. Javasolt a cipő sarkánál mélyen becsúsztatni egy ujjat ellenőrzésképpen, hogy elég hely van-e a cipőben (6 mm). A vékony ujjvégek kb. 10 mm vastagok. Ha az ujj éppen befér, a méret tökéletes! Bővebb információ: www.newfeel.com
Érdemes kifejezetten talpbetétes cipőt választani? Nem! A gyerekek 90%-a egészséges lábbal születik. A talpuk nem teljesen lapos, csak húsos! Ahogy nőnek, talpuk úgy izmosodik, és így alakul ki a talpboltozatuk. A talpbetét olyan, mint egy protézis! Talpbetét nélkül (a gyerek mezítláb vagy betét nélkül jár) a test igyekszik korrigálni a szokatlan egyensúlyi helyzetet, ami hátfájást okozhat. Bővebb információ: www.newfeel.com.
Van egy kis cipőrombolónk odahaza, hogyan válasszunk számára strapabíró cipőt? A gyerekek használat közben nagyobb igénybevételnek teszik ki a cipő orrát. Javasolt megkülönböztetett figyelmet fordítani a cipőtalpra! A természetesen erős anyagok, például a gumi, hosszabb ideig bírják. A lábfejet „beborító” talp, mely kellően előrejön, „ütéscsillapítóként” funkcionál. A felsőrészről érdemes tudni, hogy a bőr a tartósság záloga, és a megfelelően megerősített orr is növeli a cipő élettartamát. Bővebb információ: www.newfeel.com.
A termék használat közbeni tesztelése Mielőtt az áruházba kerülnének, valamennyi Newfeel cipőt valós használati körülmények között teszteljük, bel- és kültéren egyaránt. A tesztek által fejlesztjük és ellenőrizzük cipőinket.
Laboratóriumban végzett tesztek A Newfeel minden sportgyalogló cipőjét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze tulajdonságaikat, előnyeiket.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Kezelési útmutató: Tisztítsa nedves ruhával.
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy a cipőt nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárold!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Newfeel gyerek cipőket használat közben és laboratóriumban is teszteltük.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE