Strapabíró és könnyű tisztán tartani.

Gyaloglás Gyaloglás - PROTECT 140 gyaloglócipő NEWFEEL - Sportgyalogló cipők és kiegészítők
/common/3Dpictures/a/45d5a0db145449a8b3a8949fa80b66ef.zip/index.html
Gyaloglás

PROTECT 140 gyerek sportgyalogló cipő, fekete színű NEWFEEL

NEWFEEL
Aktív gyalogláshoz aszfaltútra és földútra az év minden szakában. Alkalmankénti használatra. Fedezze fel a tartós és könnyen tisztán tartható Protect 140 sportcipőt, amely kiváló partner gyermeke számára sportgyalogláshoz.

Szín : FEKETE

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 6 990Ft 29 %

Minimum 4 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/12/15 Részére

** Ettől 2016/12/14 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/12/14 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/12/15 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/12/14 Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 28/02/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8366785
TERMÉKELŐNYÖK
Tartós használat Megerősített gumitalpának köszönhetően kopásálló.
Vízlepergetés Szintetikus felsőrésze ellenáll az enyhe esőnek.
Tapadás A külső gumi talp révén jól tapad a talajon.
Könnyű le- és felvétel A tépőzárnak/fűzőnek köszönhetően gyermeke önállóan is fel és le tudja venni.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méretek
28 - 39.
Talp
Nem hagy nyomot a padlón.
Kapható még:
különböző színekben.
Befűzés
tépőzár (+ gumipántok)
Szármagasság
félcipő.
Anyaga
szintetikus.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A gyaloglócipő iskolai sportoláshoz is használható? A sportgyalogláshoz kifejlesztett cipőink/sportcipőink kielégítik az iskolai sportolás igényeit: a talpuk nem hagy nyomot a tornaterem padlóján, rugalmasak, jól tapadnak, könnyűek és jó tartást biztosítanak.
Ortopéd talpbetét Ha ortopéd talpbetéttel kívánja használni, válasszon nagyobb méretű cipőt vagy vegye ki a talpbetétet a Newfeel gyerekcipőből!
Tartás a saroknál A jobb tartás érdekében minden Newfeel gyerekcipő megerősített kéreggel rendelkezik.
Érdemes egy mérettel nagyobb cipőt venni a gyereknek, hogy hosszabb ideig hordhassa? Nem! Ha túl nagy a cipő, a gyerek lábát nem tartja megfelelően, elsősorban a sarokrésznél. Így a láb oldalirányban elmozdulhat és a cipő már nem idomul a lábhoz. Ezért a gyermek természetes járása megváltozhat, amelyet a térd, a medence és a hát igyekszik kompenzálni. Viszont az sem jó, ha a cipő túl szoros. A cipő orra és a lábujj között 6 mm-es helynek kell lenni.
Hogyen ellenőrizhető, hogy a gyermek számára választott méret megfelelő? Miután felhúzta a gyerek a cipőt, tenyérrel nyomja meg a cipő orrát és ellenőrizze, hogy nem ér odáig a gyerek lábujja. A cipő sarkánál hátul próbálja meg becsúsztatni az ujját jó mélyre, hogy ellenőrizze elég hely van a cipőben (6 mm). Ha vékony ujjai vannak és az ujj vége könnyen befér akkor körülbelül 10 mm hely van, ha szorul, akkor pont jó a méret! Bővebb információ: www.newfeel.com
Érdemes kifejezetten talpbetétes cipőt választani? Nem! A gyermekek 90%-a egészséges lábbal születik. Nincsen bokasüllyedésük, nincsen elváltozott lábboltozatuk! A növekedés során a lábizmok erősödnek és fejlődik a lábboltozatuk. A talpbetét olyan mint egy protézis! Hogyha nincsen (mezítláb vagy betét nélküli cipő), a test igyekszik kompenzálni a megbomlott egyensúlyt, ami hátfájást okozhat. Bővebb információ: www.newfeel.com.
JVan egy kis cipőromboló odahaza, hogyan válasszam ki számára a legstrapabíróbb cipőt? A gyerekek használat közben nagyobb igénybevételnek teszik ki a cipő orrát. Fordítson megkülönböztetett figyelmet a cipőtalpra. A természetesen erős anyagok, például a gumi hosszabb ideig tartanak. A lábat körülvevő, orrnál felhajló talp ütéscsillapítóként is szolgál. A felsőrésszel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a bőr a tartósság záloga és a megerősített orr révén hosszabb ideig kopássálló a cipő. Bővebb információ: www.newfeel.com.
Használat közben végzett tesztek A forgalombahozatal előtt a Newfeel gyerek cipőket gyaloglás közben tesztelik olyan körülmények között, mint amilyenekkel a gyerekek minden nap találkozhatnak a tornateremben, valamint az iskolába és haza vezető úton. Termékeinket a mindennapi használat során végzett tesztekkel fejlesztjük a vásárlók igényeinek kielégítése érdekében.
Laboratóriumban végzett tesztek A Newfeel minden aktív gyaloglásra kialakított termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze azok tulajdonságait és előnyeit.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Felsőrész
30.0% Poliészter, 70.0% Poliuretán
Bélés
100.0% Poliészter
Talp
30.0% Gumi, 70.0% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Kezelési útmutató: Tisztítsa nedves ruhával. Dry in the open air.
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja a cipőt.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Newfeel gyerek gyaloglócipőket/sportcipőket laboratóriumban és használat közben is tesztelik gyerekek.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE