CORNILLEAU
  • EGYESÜLETI ASZTALITENISZ ASZTALOK Pingpong - Pingpongasztal, 740 Indoor  CORNILLEAU - Egyesületi, iskolai pingpong felszerelés BLUE
Ref. : 8352972
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
EGYESÜLETI ASZTALITENISZ ASZTALOK

Beltéri pingpongasztal egyesületi asztaliteniszezéshez, 740 Indoor ITTF CORNILLEAU

CORNILLEAU
Decathlon
Versenyzőknek. A CORNILLEAU 740 versenyasztal 25 mm vastag asztallappal és SKILTOP felületi festéssel készült. Különösen stabil és masszív kialakítású. Francia gyártmány. Garantáltan francia eredetű termék.

Termékelőnyök

Könnyű mozgathatóság Fékezhető golyóscsapágyas kerekek, jó irányíthatóság. Egyedül is használható.
Stabilitás Állítható magasságú, H-alakú acéllábak (80x40). 4 fékezhető kerék.
Felpattanás Tömörített fa asztallap (25 mm). SKILTOP festés. Rozsdamentes acélkeret (70 mm).
Zárhatóság DSI 16 pontos zár. Központi zár.

Műszaki információ

Asztallap

A 25 mm-es tömörített fa asztallap nagyon magas és homogén visszapattanást biztosít. A termékfejlesztés során különös figyelmet szenteltünk a versenyasztalainkon megtalálható SKILTOP felületi kezelésnek. Rendkívül megbízható és szabályos visszapattanást, valamint optimális tapadást biztosít az ütések tökéletes továbbításához. Acél/alumínium/cink ötvözetből készült rozsdamentes keret. A 70 mm-es magasság kiváló sík felületet nyújt.

Biztonság

16 pontos automata zárrendszer a kereskedelemben kapható legmagasabb szintű védelemmel. Az asztallap alatt található központi zárkioldó fogantyú segítségével egy személy is könnyedén összecsukhatja és szétnyithatja az asztalt. A Compact Technology szabadalmaztatott rendszer optimális biztonsági szintet (alacsonyabb súlypont, összecsukott állapotban egymáshoz közel álló asztallapok), könnyű kezelhetőséget és kis helyigényű elhelyezést biztosít.

Tartólábak

120x60 mm-es acél tartólábak. Az asztallábakra rendkívül széles talpak (135 mm) kerültek. Állítható lábmagasság a kiváló síkfelület létrehozásához.

Kényelmes használat

A speciális, golyóscsapágyas beltéri kerekeknek köszönhetően nagyon könnyen mozgatható. A kerekekre szerelt négy fék rendkívüli stabilitást biztosít játék közben és biztonságossá teszi a tárolást. ITTF minősítésű, lehajtható háló (automatikus lehajtás), állítható hálómagasság és feszesség. Egyedül is lehet játszani: az egyik asztallap felhajtható, így lehetőség nyílik az önálló edzésre.

Játékminőség

25 mm vastag, tömörített fa asztallap a tökéletesen homogén visszapattanáshoz. SKILTOP festés. A termékfejlesztés során különös figyelmet szenteltünk a versenyasztalainkon megtalálható SKILTOP felületi kezelésnek. Rendkívül megbízható és szabályos visszapattanást, valamint optimális tapadást biztosít az ütések tökéletes továbbításához. Acél/alumínium/cink ötvözetből készült rozsdamentes keret. A 70 mm-es magasság kiváló síkfelületet nyújt.

Stabilitás és masszív kialakítás

H-alakú acéllábak (60x40) beállító talpakkal (120 mm) az asztal magasságának beállításához. Erőteljes keret és 4 fékezhető kerék a nagyon jó stabilitáshoz.

Összetétel

A tömörített fa asztallap közismerten merev szerkezetű és jó játékfelületet biztosít. Acél/alumínium/cink ötvözetből készült rozsdamentes acélelemek. Az asztal megfelel az EN14468-1 európai szabványnak és az ITTF nemzetközi versenyszabványának. Versenyasztalokhoz használt, speciális SKILTOP festés.

Méretek

Kinyitott asztal mérete: 274 x 152,5 x 76 cm
Doboz mérete: 157 x 141 x 20 cm

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Korlátozott felhasználás: Óvd az UV-sugárzástól és az időjárási viszonyoktól.
Jogi Nyilatkozat EN14468-1 szabvány.

Vélemények

Munkatársaink véleménye