CORNILLEAU
  • EGYESÜLETI ASZTALITENISZ ASZTALOK Pingpong - Pingpongasztal, 540 Indoor  CORNILLEAU - Egyesületi, iskolai pingpong felszerelés BLUE
Ref. : 8352969
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
EGYESÜLETI ASZTALITENISZ ASZTALOK

Beltéri pingpongasztal sportkluboknak, 540 Indoor ITTF, kék CORNILLEAU

CORNILLEAU
Decathlon
Versenyzőknek. Ár tekintetében a SKILTOP festéssel és 22 mm-es asztallappal készült CORNILLEAU 540 modell a legelső az ITTF Cornilleau pingpongasztalok között. Kollektívák számára és versenyzésre egyaránt alkalmas.

Termékelőnyök

Könnyű mozgathatóság Kis helyigényű. 4 db, 150 mm átmérőjű, dupla bolygókerék.
Stabilitás Állítható magasságú, H-alakú 60x40 mm-es acéllábak. 4 fékezhető kerék.
Felpattanás Tömörített fa asztallap (22 mm). SKILTOP festés. Rozsdamentes keret (50 mm).
Zárhatóság DSI 16 pontos zár. Központi zár.

Műszaki információ

Méretek

Kinyitott asztal mérete: 274 x 152,5 x 76 cm.
Doboz mérete: 157x141x15 cm.

Asztallap

A termékfejlesztés során különös figyelmet szenteltünk a versenyasztalainkon megtalálható SKILTOP felületi kezelésnek. Rendkívül megbízható és szabályos visszapattanást, valamint optimális tapadást biztosít az ütések tökéletes továbbításához. Acél/alumínium/cink ötvözetből készült rozsdamentes keret. 50 mm-es magassága kiváló síkfelületet biztosít.

Biztonság

16 pontos automata zárrendszer a kereskedelemben kapható legmagasabb szintű védelemmel. Az asztallap alatt található központi zárkioldó fogantyú segítségével egy személy is könnyedén összecsukhatja és szétnyithatja az asztalt. A szabadalmaztatott Compact Technology rendszer optimális biztonsági szintet (alacsonyabb súlypont, összecsukott állapotban egymáshoz közel álló asztallapok), könnyű kezelhetőséget és kis helyigényű elhelyezést biztosít.

Tartólábak

60X40 mm-es, H-alakú acéllábak a kiváló stabilitáshoz. Nagy talpakkal rendelkező lábak. Állítható lábmagasság a kiváló síkfelület létrehozásához.

Kényelmes használat

Jó mozgathatóság a dupla gumikerekeknek köszönhetően (átmérő: 150 mm). A dupla kerék ellenállóbb, jelentős stabilitást és mobilitást ad az asztalnak. ITTF minősítésű, lehajtható háló (automatikus lehajtás), állítható hálómagasság és feszesség. Egyedül is lehet játszani: az egyik asztallap felhajtható, így lehetőség nyílik az önálló edzésre.

Játékminőség

Tömörített fa asztallap (22 mm). SKILTOP festés. "A termékfejlesztés során különös figyelmet szenteltünk a versenyasztalainkon megtalálható SKILTOP borításnak. Rendkívül megbízható és szabályos visszapattanást, valamint optimális tapadást biztosít az ütések tökéletes továbbításához. Acél/alumínium/cink ötvözetből készült rozsdamentes keret. 50 mm-es magassága kiváló síkfelületet biztosít.

Stabilitás és masszív kialakítás

H-alakú acéllábak (60x40) beállító talpakkal (70 mm) az asztal magasságának beállításához.
Dupla kerekek 4 fékkel a jobb stabilitáshoz.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Védőhuzat használatával optimálisan tárolható.
Korlátozott felhasználás: Óvd az UV-sugárzástól és az időjárási viszonyoktól.
Jogi Nyilatkozat EN14468-1 szabvány.

Információ/koncepció/technológia

ITTF.
Szakértőnk ajánlása ITTF minősítés. Terméktesztek: az asztal tesztelése az EN 14468-1 szabványnak megfelelően történt (Cornilleau tesztlaboratórium és/vagy a LNE Francia Nemzeti Tesztlaboratórium próbatesztjei). A vásárlók igényeinek kielégítése érdekében a Cornilleau meghatározta saját minőségi kritériumait, amelyek túlmutatnak a szabvány követelményein.

Vélemények

Munkatársaink véleménye