KUIKMA
  • PADEL KIEGÉSZÍTŐK Squash, padel - Padelütő fedőgrip PRO KUIKMA - Squash, padel
Ref. : 8560270
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
PADEL KIEGÉSZÍTŐK

Padelütő fedőgrip PRO KUIKMA

KUIKMA
Decathlon
Bármilyen tudásszinttel rendelkező játékos számára, akiknek fontos a maximális kényelem. Bármilyen tudásszinttel rendelkező játékos számára, akiknek fontos a maximális kényelem.

Termékelőnyök

Kényelem Fokozottan elasztikus szerkezet a maximális kényelemérzet érdekében.
Tapadás A csúszásmentes kialakítás kiváló tapadást nyújt.
Könnyű le- és felvétel Mindkét vége ferdén vágott az egyszerű felhelyezés érdekében.

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Markolat
100% Poliuretán

Információ/koncepció/technológia

A PRO KUIKMA PR990 FEDŐGRIPET Horacio Alvarez Clementi hagyta jóvá. Megszerzett tapasztalatai révén, Horacio (egykori világelső, nemzetközi edző) magas szintű elvárásaival segítette munkánkat, és számos alkalommal tesztelte a terméket. Ez lehetővé tette számunkra, hogy elvégezzük a végső feljesztéseket annak érdekében, hogy olyan fedőgripet kínáljunk, amely megfelel a haladó szintű játékosok legigényesebb elvárásainak.
Szakértőnk ajánlása Formatervezési és mérnöki feladatokat ellátó kutatóközpontunk Spanyolországban található. Feladata a felhasználók igényeinek meghatározása annak érdekében, hogy továbbíthassa őket a franciaországi székhelyű tervező központba.
A prototípusok tesztelése a játéknak megfelelően, a padelpályákon történik. Az ezt követő tartóssági teszteket tervezőközpontunk laboratóriumában végezzük. Ez lehetővé teszi, hogy termékeinket a minőségük iránti elkötelezettséggel hagyjuk jóvá.

Vélemények

Munkatársaink véleménye