KUIKMA

Padelütő fedőgrip Adherence

1 790 Ft
Egységár 596,67 Ft/darab
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8487720

A Kuikma Adhérence egy olyan fedőgrip, ami rendkívül jó fogást biztosít és nagyon kellemes a tapintása. Érezd a játék minden mozzanatát!

100% poliuretán összetételének és a gyanta rétegnek köszönhetően ez a termék rendkívüli kényelmet (kiváló tapintást) és tapadást (stabilabb fogást) biztosít.3 db.

Online készlet
Jelenleg nem elérhető online

Áruházi készlet

Tudj meg mindent erről:

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Tapadás

    Gyanta rétege extra tapadást kínál a fedőgrip számára.

    Kényelem

    100% poliuretán a kényelmes játékhoz.

    Leírás

    A padel fedőgrip jellemezői

    Minden teniszütőn található egy eredeti grip, ami többek között megakadályozza, hogy az ütő elcsússzon a játékos kezében az ütés pillanatában. Gyakran azonban ez a grip nem elegendő. A fedőgrip egy olyan szalag, amit az eredeti grip leszedése nélkül kell feltekerni az ütő nyelére. Az egyik oldala ragasztós, a másik egy jó tapadást biztosító felület. Egyfelől más megjelenést, másfelől jó fogást biztosít az ütőnek. Az ütések érzékelését viszont nem változtatja meg.

    A fedőgrip használatának előnyei

    A fedőgrip legjelentősebb előnyei: védelem (óvja az eredeti gripet és magát az ütőnyelet, ezáltal megnöveli ezek élettartamát). Tapadás (biztosítja a stabil fogást az ütések során). Izzadságelvezetés (a felületén található apró lyukak segítenek felszívni a tenyér nedvességét). Igazodás a kéz méretéhez (megvastagítja az ütő markolatát abban az esetben, ha túl kis méretet választottál).

    Egy egyszerű módszer a fedőgrip méretének kiválasztásához

    A szükséges markolatméret legáltalánosabb meghatározása szerint kb. 0,5 cm-es távolságnak kell maradnia a középső ujj és a tenyér között, amikor megfogjuk az ütőt. Ennek megállapításához helyezd a mutatóujjad az üres területre. Ha nem fér oda, akkor a markolat túl kicsi. És ellenkezőleg. Ha sok hely marad mellette, akkor kisebb fedőgripet kell választanod.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Markolat 100% Poliuretán

    Tesztek

    Formatervezési és mérnöki feladatokat ellátó kutatóközpontunk Spanyolországban található.Feladata a felhasználók igényeinek meghatározása és továbbítása a franciaországi székhelyű tervező központba.
    A prototípusok tesztelése a játéknak megfelelően, a padelpályákon történik. Az ezt követő tartóssági teszteket tervezőközpontunk laboratóriumában végezzük.
    A tesztek segítségével hagyhatjuk jóvá termékeinket és kötelezhetjük el magunkat a minőség terén

    Vélemények